Ny direktør på Strømstad Spa & Resort

Related Post

Strømstad Spa og Resort har fått ny hotelldirektør. Det er tidligere hotellsjef Linda Einarsrud som tar over rollen på det flotte spahotellet, heter det i en pressemelding fra Nordic Hotels & Resorts.

– Etter en lang prosess, har vi valgt valgt å rekruttere internt, og gitt Linda Einarsrud muligheten til å løfte Strømstad Spa & Resort til nye høyder. Vi er overbevist om at Linda kommer til å nå de ambisjoner vi har for hotellet, og oppnå stor suksess med sine nye oppgaver på Strømstad Spa & Resort, sier Teit Meier Hansen, driftsdirektør i Norwegian Hospitality Group, som eier hotellet.

– Jeg er glad og full av forventning over å ha fått tilliten til å lede utviklingen av Strømstad Spa & Resort, på en nydelig reise mot nye mål! Hotellet har en fantastisk beliggenhet, og med høy kapasitet og et bredt tilbud, fins det et stort potensial for vekst. I tillegg er det et kunnskapsrikt og positivt team som jobber på hotellet, som jeg virkelig ser frem til å jobbe videre med, forteller Linda Einarsrud.

Hun kommer fra stillingen som hotellsjef, og har vært ansatt ved hotellet siden 2010, da hun begynte som konferansekoordinator.

– Vi syns det er flott å se at Strømstad Spa & Resort velger å satse på interne ressurser, og gratulerer med valget. Vi gleder oss til å følge Linda på veien videre, og ønsker henne lykke til, sier Trond Bastiansen, Chief Operating Officer i Nordic Hotels & Resorts.

Einarsrud startet i sin nye rolle torsdag denne uken.

Foto: Linda Einarsrud, hotelldirektør på Strømstad Spa & Resort. Foto fra hotellet.

Posted in Ukategorisert