Ukens navn: Lillian Moe Drotninghaug

Lillian Moe Drotninghaug
Eventansvarlig
Gjensidige Forsikring

Lillian Moe Drotninghaug er eventansvarlig i Gjensidige Forsikring, medlem av HSMAIs Advisory Board for kunder, og sitter i årets jury for HSMAI Event Awards. Hun har vært seks år i Gjensidige, og jobbet før det i PR- og reklamebransjen. Lillian er gift og har to «barn» på 16 og 24.

Q: Hva består din arbeidshverdag av?

A: Min arbeidsdag er utrolig variert, og består av alt fra å være rådgiver til å kartlegge, planlegge, gjennomføre og evaluere små og store eventer i selskapet. Mer detaljert handler dette om alt fra å booke arrangementssteder, artister, teknikere og foredragsholdere, til håndtering av invitasjoner, påmeldinger, reisebookinger, budsjettoppfølging, rigging både opp og ned.  Jeg liker å være delaktig i hele prosessen, og jeg elsker å jobbe med events. I tillegg er jeg også så heldig å få jobbe med noen av våre flotte sponsorprosjekter innenfor idrett.

Q: Hva er det beste ved jobben din?

A: Etter lange planleggingsprosesser og alt detaljfokuset, å få oppleve at deltagerne på eventet blir berørt, og får den gode opplevelsen som man håpet.

Q: Har du noen du har sett opp til?

A: Min farmor, på 101, som fortsatt er i full aktivitet og bor hjemme alene, uten hjelp. Hun går i trapper i huset hver dag, for å holde seg i form,  er med i studiering, går på konserter, kjører spark og inviterer venner og familie på middag. Digger den dama!

Q: Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

A: Vi er så mange på huset vårt, så det er ikke så lett å lage felles tradisjoner, men én fredag i måneden har vi fredagsbar, og før jul samles vi alle til en stor fest, med ulike temaer rundt omkring på huset. Begge deler hyggelige tradisjoner, som de ansatte setter stor pris på!

Q: Hva syns du er det beste ved HSMAI?

A: Kjenner ikke organisasjonen så godt ennå, men inntrykket så langt er at det er en utrolig profesjonell, internasjonal organisasjon, med fokus på deling av beste praksis og styrking av nettverk.

Q: Er det noen aktiviteter/tiltak du syns HSMAI bør starte opp?

A: Liker godt det dere har gjort med Advisory boards, og kanskje kan det utvikles videre

Q: Beskriv en perfekt helg for deg.

A: En kombinasjon av fredagsbar på jobben, hygge med venner og familie, og å kunne sove til jeg våkner.

Q: Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

A: Skole. Det er veldig mye bra i den norske skolen, men gode læringsmiljøer, dyktige lærere, gode verktøy og muligheten til å hjelpe både dem som sliter og dem som er flinke, ville jeg fokusert på!

Q: Hvordan vil noen som kjenner deg beskrive deg?

A: Jeg håper de vil si at jeg er en positiv, raus og pragmatisk person, med godt humør.

Q: Hvor går neste reise privat/arbeid?

A: Det tror jeg blir på hytta i høstferien.

Q: Har du noen spesielle hobbyer?

A: Jeg elsker jobben min, så den er blitt min nye hobby, nå som barna er blitt så store. Men livet som dansemamma krever også en del tid.

Q: Om du var fanget på en øde øy, hva ville du tatt med deg, om du fikk velge én ting

A: Hvis jeg var fanget, tror jeg at jeg ville hatt behov for litt hvitvin!

Q: Takk, har du ellers noe på hjertet?

A: Skulle ønske de to bråkebøttene Kim og Donald kunne roe seg litt ned nå.