Ingunn Weekly: Jarle Moen ber om reiselivspolitisk aktsomhet

Styreleder i NHO Reiseliv Oslo og Akershus, og Thief Executive Officer ved THE THIEF, Jarle Moen, har i dag en kronikk på trykk i Finansavisen, hvor han advarer om at politikerne må trå riktig, dersom veksten skal fortsette, etter det som tegner til å bli et rekordår for norsk reiseliv.

«Et reiseliv i vekst er fantastisk, men det kommer ikke av seg selv. Fortsatt vekst, styrking av kvalitet og tilbud, samt posisjonering opp mot konkurrentene, kan raskt forringes av politiske beslutninger som fører til dårligere rammevilkår. NHO Reiseliv Oslo og Akershus ønsker derfor å komme med noen velmente råd for hvordan det nye Stortinget best kan legge til rette for en fortsatt positiv utvikling i en av Norges viktigste næringer», skriver han blant annet i kronikken, der rådene listes opp.

Dem kan du lese hos NHO Reiseliv, ved å klikke på dette bildet (teksten fortsetter under fotoet):

Jarle Moens kronikk i Finansavisen fredag 6. oktober 2017.
Jarle Moens kronikk i Finansavisen fredag 6. oktober 2017.

Vi gjør oss nå klare for HSMAI Eventprisenes utdeling på Grand Hotel mandag kveld.

Dette blir en kveld hvor vi sammen skal feire eventbransjen!  Svært få plasser igjen, så ta kontakt med Benedicte på bgb@hsmai.no, om du ennå ikke har fått meldt deg på, så sjekker hun om det er plasser igjen.

Ha en strålende helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrerende direktør
HSMAI

Toppfoto: Jarle Moen, Chief Executive Officer på THE THIEF. Fotograf: CF-Wesenberg/kolonihaven.no