Oslohotell kåret til Europas beste

Oslohotellet Comfort Hotel Grand Central gikk av med seieren, da Choice Hotels International kåret Europas beste Comfort Hotel. Hotellet konkurrerte mot over 150 andre Comfort-hoteller i Europa, forteller hotellkjeden i en pressemelding.

Comfort Hotel Grand Central gikk av med seieren, da Choice Hotels International kåret Europas beste Comfort Hotel. Prisen ble delt ut i Valencia i Spania på mandag.

I juryens begrunnelse står blant annet:

Comfort Hotel Grand Central har vist en overlegenhet når det kommer til den operative driften av hotellet. Det er tydelig at hotellets ledelse og ansatte har merkevaren i fokus i alt de gjør. Disse to punktene, i tillegg til hotellets fantastiske service og gjestetilfredshet har sørget for at Comfort Hotel Grand Central er kåret til Europas beste Comfort Hotel.

Det er ikke første gang hotellet utmerker seg internasjonalt. I fjor tok de gull under den årlige HSMAI Awards for Serviceløftet, i kategorien Tjenesteuvikling. Hotellet er også flere ganger blitt kåret til Norges ledende forretningshotell, og ble i 2015 kåret til Unique Hotel of the Year, av Luxury Travel Guide.

– Comfort Hotel Grand Central har satt en helt ny standard, og er blitt et forbilde for hele kjeden. Dette viser at et gjennomført konsept på interiør, design, service og personal, er en vinneroppskrift. Vi er utrolig stolt av hotellet, og teamet, som henter hjem denne prisen til Norge, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør for Nordic Choice Hotels, som driver Comfort Hotel-kjeden.

Comfort Hotel Grand Central ligger i Østbanehallen, midt i hjertet av hovedstaden. Hotellet har, med sine 170 rom, der 113 av rommene er helt unike, med unik design, utmerket seg i bransjen. Sjelen til hotellet ligger i de 4,5 meterne under taket, og tidsreisen du blir tatt med på, når du sjekker inn. Deler av hotellet stammer fra Oslos 1800-tall, med rom og vegger som er fredet, og ikke rørt siden de først ble bygget. Samtidig tar hotellet deg med på en urban reise, med digitale løsninger, eventer, og et team som gjør alt for å imøtekomme gjestenes forventninger.

– Denne utmerkelsen henger høyt, og vi er stolte og glade for å få internasjonal anerkjennelse for den jobben som blir gjort av våre helter på hotellet. Våre ansatte er nøkkelen til suksess. De står på hver dag, for å skape unike hotellopplevelser for våre gjester, og det er deres personlighet som skinner og skaper den varme og hyggelige atmosfæren på hotellet. Vi leverer et moderne og urbant produkt i et historisk bygg, så her har vi unike rom, med kraftig fokus på spesiell design og spennende utforming. Dette skal feires med de ansatte, som i virkeligheten er våre hverdagshelter. De som skaper litt magi til oss alle hver eneste dag, sier Robert Holan, hotelldirektør ved Comfort Hotel Grand Central.

Foto: Comfort Hotel Grand Central skårer høyt på service og gjestetilfredshet. Dette er én av grunnene til at hotellet gikk av med seieren, da Choice Hotels International kåret Europas beste Comfort Hotel. Foto fra Comfort Hotel.