HKC Hotels velger Best Western for sin storsatsing i Gøteborg

Våren 2019 åpner HKC Hotels sitt nye flaggskipshotell, Åby Arena, der både Åbytravet og den nye Åbymässan vil finne sted. Nå er det bestemt at hotellet slutter seg til Best Western Hotels & Resorts, verdens største kjede av privateide hoteller, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

Det nye hotellet vil bli en pulserende møteplass, som henter inspirasjon og energi fra alle arrangementene som gjennomføres på og i direkte tilknytning til hotellet. Målet er å skape en spennende og kreativ opplevelse, langt unna standardiserte forretnings- og konferansehoteller. Hotellet vil få 223 rom, og i arenaen er det, i tillegg til messen og travbanen, også et stort treningssenter, mengder av møterom samt restaurant, bar og café. Hele investeringen er beregnet til 500 millioner kroner.

– Vi gleder oss til å samarbeide med Best Western, for å gjøre dette hotellet til et av Gøteborgs ledende arrangementshoteller, sier Marcus Östlundh, administrerende direktør for HKC Hotels.

– Kombinasjonen av å være et individuelt hotell, med egen identitet og Best Westerns styrke som hotellkjede, føles som et vinnende konsept, fortsetter han.

– Vi er stolte og glade over at HKC Hotels gir oss muligheten til å arbeide med det nye hotellet i Gøteborg, sier Johan Michelson, Sverige-sjef i Best Western Hotels & Resorts.

– Vi har styrket vår posisjon i Gøteborg kraftig det siste året, og med sitt unike konsept og sin spennende beliggenhet, blir dette hotellet et fantastisk tilskudd til kjeden.

Foto: Åby Arena i Gøteborg, innmontert i foto av sitt nye nabolag. Foto fra Best Western Hotels & Resorts.