Scandic og Live Nation skal sammen tilby unike musikkopplevelser

Gjennom en ny avtale, får medlemmer av Scandics lojalitetsprogram, Scandic Friends, eksklusiv tilgang til billetter og unike opplevelser på noen av Live Nations beste konserter og arrangementer i Norden, skriver Scandic Hotels i en pressemelding.

Scandic og Live Nation gikk sammen i 2011, for å gi hotellgjester i Sverige tilgang til en totalopplevelse, med arrangement, middag og overnatting. Dette samarbeidet utvides nå til å omfatte hele Norden, med fokus på å gi Scandic Friends-medlemmer tilgang til Live Nations mest ettertraktede arrangementer.

Fra og med 2018 vil Scandic Friends-medlemmer kunne få tilgang til Live Nation konsertbilletter, og mulighet til å delta på VIP-arrangementer på utvalgte Scandic-hoteller. Medlemmene kan til og med få være med på lydsjekk eller treffe sine idoler backstage, på utvalgte konserter.

– Det nye samarbeidet mellom Scandic og Live Nation, åpner opp for nye og spennende muligheter når det gjelder å tilby helhetsopplevelser, med arrangement og overnatting i én og samme pakke. Nå skal vi, sammen med Live Nation, legge til rette for at fans og hotellgjester får tilgang til enda flere spektakulære og eksklusive opplevelser enn tidligere, sier Tine Birkeland Westby, marked- og kommunikasjonsdirektør i Scandic Norge.

Tilrettelagt for fans

– Fans er mer enn villige til å reise for å oppleve konserter med sine favorittartister. Vi er utrolig glade for å kunne samarbeide med Scandic om å tilby fans i hele Norden unike opplevelser, skapt for at de skal kunne nyte live musikk, sier Therése Liljedahl, direktør for marketing og nordisk partnerskap i Live Nation.

Det nye nordiske samarbeidet starter 1. januar 2018. Informasjon om aktuelle arrangementer vil bli tilgjengelig på scandichotels.no, og kommunisert direkte til medlemmer i lojalitetsprogrammet Scandic Friends.