Bergens beste frokost

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen fikk en av topplasseringene under Twinings Best Breakfast-konkurransen, og serverer dermed Bergens beste frokost. Hotellet kom nemlig på tredje plass, bak Scandic Nidelven i Trondheim og Thon Hotel Lofoten, i den årlige bransjekåringen av Norges beste hotellfrokoster.

– I tillegg til at vi ligger som nummer én på TripAdvisor i Bergen, er vi nå utrolig stolte over å kunne si at vi serverer Bergens beste frokost. Vi har nådd mange av våre mål, og har store ambisjoner om å fortsette med utvikling og vekst av vårt fantastiske produkt, sier hotelldirektør Katharina Hanson.

Over 400 hoteller deltok i konkurransen, og årets bronsevinner har et stort utvalg av både kalde og varme retter til frokost.

– Å spise frokost på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, skal gi en følelse av å komme i en eksklusiv gourmetbutikk, krydret med god atmosfære, eksepsjonell service og fargerike omgivelser. Vi ønsker at våre gjester skal glede seg til å stå opp til frokosten når de legger seg om kvelden, og at frokosten skal gi et minne om en spesielt god opplevelse. Vi serverer hjemmelaget, økologisk og kortreist mat, og har flere lokale leverandører representert. Vår signaturrett er hjemmelaget leverpostei, og hos oss kan du også komponere din egen omelett på bestilling. Vi har et bugnende dessertbord, med søte fristelser og sunnere alternativer, til dem som ønsker det, sier Hanson.

Bergens beste frokost er inkludert i prisen for hotellets gjester. Thon Hotel Rosenkrantz Bergen har 129 rom, restaurant, bar, treningsrom, et toppmoderne konferansesenter, gratis wifi og gjesterommene har Smart-TV og Bose-anlegg.

Tidlig i Norges beste frokost-konkurransen ble Scandic Byparken kåret til fylkesvinner for Hordaland. Men i finalen kapret Thon Hotel Rosenkrantz Bergen tredjeplassen.

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen ligger i Rosenkrantzgaten 7 og er kåret til Bergens beste hotell av gjester på nettstedet Tripadvisor. De siste årene har det ærverdige hotellet gjennomgått en omfattende oppussing.

Foto: I Twinings Best Breakfast-konkurransen 2017 kom Thon Hotel Rosenkrantz Bergen på tredje plass. Foto fra Thon Hotels.