Thon Hotel Skeikampen jubler over snøen

Skeikampen har fått 30 centimeter nysnø, og har nå 60 kilometer med oppkjørte langrennsløyper, forteller Thon Hotel Skeikampen i en pressemelding.

– Vi er glad for at vintersesongen er i gang allerede på Skeikampen. Vi ønsker langrennsentusiaster, stamgjester og nye gjester velkommen til Thon Hotel Skeikampen. Store deler av hotellet er nettopp pusset opp, og vi er kjempefornøyd med at langrennsløypene er åpne, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Thon Hotel Skeikampen gleder seg over det tidlige snøfallet, med cirka 25–30 centimeter med nysnø.

– Det er sjelden vi får så store mengder snø så tidlig i sesongen, og på så kort tid. På Skeikampen har vi nå 60 kilometer med oppkjørte langrennsløyper, for både klassisk og skøyting. Vi er blant de aller første destinasjoner i Norge som er klar til skisesongen. I en stor kåring i VG, ble Skeikampen nylig stemt frem som et av fremtidens beste hytteområder i Norge. Nå jobber vi døgnet rundt for å pakke snøen i løypene, og sørger for at Skeikampen blir Norges beste skidestinasjon, sier Lars S. Pettersen, som er hotelldirektør på Thon Hotel Skeikampen.

Hotellet åpnet dørene 20. oktober, og opplever pågang allerede.

– Vi har allerede rukket å ha én konferanse og ett bryllup på hotellet, etter at vi åpnet for sesongen. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger, på både mat, interiør og service. Det er flere helger som begynner å bli fullbooket allerede. I tillegg til hotellrom, tilbyr vi leiligheter med kjøkken, sier Pettersen.

Thon Hotel Skeikampen har 83 hotellrom og 66 leiligheter, som ligger i umiddelbar nærhet til  alpinanlegg og langrennsløyper. På hotellet er det restaurant og bar, velværeavdeling med boblebad, kuldekulp og badstuer, samt konferansesenter. Det er gratis parkering.

Alpinbakken på Skeikampen åpner 11. november, og allerede nå kan gjester forhåndskjøpe heiskort på nett her.

Mer om hotellet.

Foto: – Det er sjelden vi får så store mengder snø så tidlig i sesongen, og på så kort tid. På Skeikampen har vi nå 60 kilometer med oppkjørte langrennsløyper, for både klassisk og skøyting, sier hotelldirektør ved Thon Hotel Skeikampen. Foto fra Thon Hotels.