World Travel Awards: Hertz kåret til beste bilutleie i Norge

World Travel Awards, internasjonalt regnet som en av de mest prestisjetunge bransjeprisene, har kåret Hertz til Europas ledende Business bilutleieselskap, og Norges ledende bilutleieselskap for 2017, heter det i en pressemelding fra bilutleieselskapet.

World Travel Awards feirer sitt 24-års jubileum i 2017. Det årlige programmet er kjent som det mest prestisjefylte og omfattende i den globale reiseindustrien. Hvert år har World Travel Awards en «Grand Tour», en serie med regionale gallaseremonier, for å anerkjenne de beste på hvert kontinent. Seieren betyr mye for Hertz i Norge.

– Dette er selvsagt en stor anerkjennelse for Hertz, både internasjonalt og her i Norge. Det viser at vi har et svært godt konsept, og medarbeidere som leverer kvalitet til kundene hver eneste dag, sier Trygve Simonsen, administrerende direktør for Hertz i Norge.

Markedslederen har mål om videre vekst i Norge.

– Vi er den største leiebilaktøren på det norske markedet, men vi jobber for å ta ytterligere markedsandeler. Vi skal vokse på bedriftsmarkedet, på turistmarkedet, og gjennom reisebyråene og andre samarbeidspartnere, sier Simonsen.

Trygve Simonsen Herz
Trygve Simonsen, administrerende direktør i Hertz Bilutleie Norge. Foto fra Hertz.

Mobilitet og nye leiekonsepter

I tillegg til god tilgjengelighet og brukervennlige tekniske løsninger, er fremtidens mobiltetsmarked et viktig satsingsområde for Hertz i Norge.

– Vi satser knallhardt på tilgjengelighet og ny, brukervennlig teknologi. I tillegg jobber vi med nye mobilitetskonsepter i sentrum av de største byene, slik at folk som bor sentralt, ikke har behov for å eie egen bil, sier Trygve Simonsen.

Illustrasjon: Hertz kåret til beste bilutleie i Norge i World Travel Awards 2017. Foto fra Hertz.