Ingunn Weekly: Tusen takk!

I går var mange nederlandske HSMAI-medlemmer, partnere, kolleger og familie samlet for å takke Hans Poortvliet for alt arbeidet han har nedlagt for HSMAI og for bransjen i Nederland. De mange begivenhetene fant sted på Hotel Theater Figi i Zeist.

Hans Poortvliet har arbeidet for HSMAI i snart 20 år, som administrerende direktør for HSMAI i Nederland. Han delte også sine tanker om anerkjennelse, som er et av favorittemnene hans. Tross alt er han grunnleggeren, og mannen bak Komplimentdagen!

Hans er en varm, inkluderende og innovativ mann, og medlemmene setter stor pris på ham. Han og jeg har arbeidet sammen i mange år, og forholdet oss imellom kan bare styrket seg, år etter år.

Nå bor han i Spania hvor han har startet et bed og breakfast hotell sammen med sin kone. Han har sin siste dag i HSMAI Nederland ved utgangen av året, men han kommer til å fortsette sitt engasjement for HSMAI i kulissene, som strategisk rådgiver for HSMAI Region Europe.

HSMAI-chapteret i Nederland kommer ikke lenger til å eksistere etter årsskiftet, og HSMAI Region Europe kommer til å stå ansvarlig for de nederlandske aktivitetene. HSMAI kommer til å forbli svært aktiv i Nederland. Vi vil opprettholde de nåværende aktivitetene, og flere aktiviteter til vil komme til.

Vi er også svært glade over å kunngjøre at Kathelijne Soydan kommer til å fortsette i en deltidsstilling for HSMAI, som Event Manager for aktivitetene våre i Nederland. En bedre Event Manager finner du ikke! Tusen takk for all støtte de 15 siste årene, Kathelijne.

Under kan du nyte bildene fra de mange aktivitetene i går. Se også videoen (selv om den er på nederlandsk).

Ha en strålende helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrerende direktør
HSMAI

Toppfoto: Kathelijne Soydan og Hans Poortvliet.