The Thief med Nina Jarebrink pop-up shop

I samarbeid med Nina Jarebrink presenterer The Thief designerens første pop up-shop i Norge. Butikken er plassert i hotellets glamorøse lobby, som står i stil med Jarebrinks AW17-kolleksjon, Women. Kolleksjonen hedrer kvinner i alle aldre, størrelser og former, og består av sort, lilla, skinn og fløyel, skriver hotellet i en pressemelding.

Frem til 20. november kan gjester få oppleve Nina Jarebrinks eksklusive univers, med alt fra klær, vesker, smykker og belter. I likhet med kolleksjonen som er til salgs, går butikkens stil i gull, kobber, sort og velur. Interiørstylist Rikke Bye-Andersen står bak stylingen av lokalet, og har sørget for at kunden får et innblikk i Nina Jarebrinks eksklusive univers.

– Det er helt fantastisk å få muligheten til å gjenskape vårt univers på The Thies, som er så i tråd med vår visjon, sier Nina Jarebrink, designer og grunnlegger.