Ingunn Weekly: Årets Hotelier

Cornell Hotel Society Norway Chapter kåret for en del år tilbake Årets Hotelier. Nå har de henvendt seg til HSMAI, og forespurt oss om samarbeid, og om HSMAI kan administrere kåringen, og gjøre dette til en årlig kåring – og at det skjer samtidig som Årets Unge ledere-kåringen 10. januar. HSMAI har takket ja til dette, og ser frem til et styrket samarbeid.

Dermed vil alle ledere i norsk hotellbransje kunne nomineres til en av prisene.  Vi er glad for  gi denne muligheten for erfarne hotelldirektører, til å bli kjent med Cornell, og bidra til styrket kompetanse i bransjen.

Erfarne hotelldirektører er selvsagt også helt avhengig av å stadig oppdatere kompetansen sin, og dette er derfor en unik mulighet, som vi er glad for å være med og bidra til.

Premiene til Årets Hotelier er deltagelse på Cornell’s General Managers Program (GMP) ved prestisjefylte Cornell School of Hotel Administration i New York, inkludert reise og opphold. Det vil være samme jury som skal kåre de unge lederne.

Kjenner du til en som bør nomineres? Les mer om hvem som kan nominere i denne artikkelen.

Ha en strålende helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrerende direktør
HSMAI

Toppfoto: Cornell University, New York. Foto fra The Cornell University.