Sommeren kommer tidlig til Skagen neste år

Sommeren 2017 kom med direkterute mellom Stokmarknes og Oslo. Neste sommer er Widerøe utålmodige, og starter opp sommerruten enda tidligere. 10. mai går første direktefly mellom hovedstaden og Vesterålen. Den raskeste og enkleste reiseveien mellom de to landsdelene er da tilbake på rutekartet, skriver flyselskapet i en pressemelding.

Da Widerøe introduserte direkteruten mellom Stokmarnes og Oslo, ble det uttalt at den nye ruten ville evalueres, før avgjørelser ville bli tatt om eventuell videreføring sommeren 2018. Det er derfor gledelig at selskapet nå kan informere om at ruten igjen vil returnere på rutekartet fra våren 2018, og at sesongen utvides, sammenlignet med årets sommer.

– Dette er fantastiske nyheter, og veldig viktig for den utviklingen vi ser i regionen nå. Sommerruten i 2017 viste at det er et behov for, og et ønske om denne ruten. Det er ekstra positivt at sesongen for direkteruten utvides til også å gjelde vår og høst 2018. Det styrker den veksten vi ser i etterspørselen etter aktiviteter, som for eksempel sykling og vandring, sier reiselivssjef Astrid Berthinussen i Vesterålen reiseliv.

I perioden 10. mai til 30. oktober vil Widerøe operere tre ukentlige direkteavganger mellom Stokmarknes og Oslo.

Rutetider før og etter midtsommer (tirsdag, torsdag og søndag)

Avgang Oslo: kl. 10:35
Avgang Stokkmarknes: kl. 13:30

Rutetider midtsommer (tirsdag, torsdag og søndag)

Avgang Oslo: 09:25
Avgang Stokmarknes: kl. 12:25

Priser fra kr 999,-, Billetter er tilgjengelig på wideroe.no.

I forbindelse med julen, setter selskapet også opp direkteflyvinger:

23., 26. og 30. desember: Oslo – Stokmarknes kl. 11. Stokmarknes – Oslo kl. 14
27. desember: Oslo – Stokmarknes kl. 10. Stokmarknes – Oslo kl. 13

Foto: Haleroret på en Widerøe-maskin. Foto fra Widerøes flyveselskap.