Stora Hotellet velger Best Western Hotels & Resorts

Det prisbelønte designhotellet Stora Hotellet i Umeå blir en del av Best Western Hotels & Resorts. Fra og med januar 2018 blir hotellet medlem i verdens største hotellfamilie, og kan dessuten stolt skilte med merkingen BW Premier Collection by Best Western, som er det mest eksklusive varemerket i hotellkjeden, skriver Best Western Hotels & Resorts i en pressemelding.

Store Hotellet er en sentral møteplass og historisk bygning i Umeå, en praktfull og dynamisk aktør i hotellmarkedet siden 1895. Som Rådhus og Sjømannshus har hotellet tilbudt grensesprengende møter og opplevelser for sine gjester i over 100 år. Som en del av kvartalet Väven, er Stora Hotellet en naturlig møteplass for gjester og «Umebor», den dag i dag.

– Som privateid virksomhet med stor integritet, klar profil og vårt eget sterke varemerke, var det viktig for oss å finne en partner med forståelse for selvstendige, eksklusive hoteller, som også kunne møte oss forretningsmessig, med et sterkt partnerskap, sier Markus Olsson, administrerende direktør i Fort Knox, eierselskapet til Stora Hotellet.

Den unike designen har de tre siste årene sikret Stora Hotellet utmerkelsen Travellers Choice fra TripAdvisor. Hotellet har også tidligere vunnet en utmerkelse fra det prestisjefylte Boutique Hotel Awards.

– Vi jobber kontinuerlig med å utvide hotellfamilien vår. Det viktigste er ikke å være størst, men å ha en utsøkt miks av hotellperler, som matcher ulike gjesters behov. Vi er veldig glade for å ønske det prisbelønte og unike Stora Hotellet velkommen, sier Johan Kukacka, administrerende direktør i Best Western Hotels & Resorts Scandinavia.

BW Premier Collection består av eksklusive boutiquehoteller, med minst fire stjerner, førsteklasses service, flott design og utvidede fasiliteter. Hotellene passer til reisende som søker en helhetsopplevelse av høyeste kvalitet, i alt fra overnatting og møteplass, til måltider og omkringliggende tilbud.

I forbindelse med tilslutningen av Stora Hotellet, blir også det innovative og moderne søsterhotellet U&Me Hotel med i Best Western Hotels & Resorts nye varemerke, BW Signature Collection, som aller første medlem.

Foto: Interiør fra Stora Hotellet i Umeå. Foto fra Best Western Hotels & Resorts.