Ukens navn: Hege Stenmo

Hege Stenmo
Salgs- og markedssjef
Bergstadens Hotel

HSMAI Møte- og Eventbørsen, som finner sted på Scandic Fornebu 10. januar 2018, får du en unik mulighet til å treffe mange spennende aktører innen reiselivs- og eventbransjene. Blant dem finner vi Bergstadens Hotel på Røros, hvor Hege Stenmo har sitt daglige virke, som salgs- og markedssjef. Hun er Ukens navn hos oss i den første uken av julemåneden.

Q: Hva består din arbeidshverdag av?

A: Min arbeidshverdag består av salgsrelaterte aktiviteter, og markedsføringen ved og av Bergstadens Hotel. Jeg følger opp grupper som har vært på eller skal komme til Bergstadens Hotel. Vi skreddersyr oppholdet til alle gruppene, ut fra deres ønsker og behov. Alt fra turen til Røros, og aktiviteter under oppholdet.

I tillegg er det jeg som styrer prisene, og setter budsjett for min avdeling. Det er mye nytt og spennende som kommer til å skje på hotellet fremover, og å få ta del i det, er noe jeg setter stor pris på.

Q: Hva er det beste ved jobben din?

A: Det beste ved jobben min er alle de menneskene man får omgås, både kolleger og gjester. Jeg er egentlig utdannet resepsjonist, og tillitten jeg fikk for fire år siden, da jeg ble salgs- og markedssjef ved hotellet, gjør jo at jeg har vokst utrolig mye som person, og så har jeg fått – og vil få – utfordringer og erfaringer som jeg aldri ville ha vært foruten.

Q: Har du noen du har sett opp til?

A: Jeg har ingen spesiell person som jeg har sett opp til, men det er jo flere personer som har hendelser, eller utført handlinger som jeg ser opp til.

Q: Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

A: Vi har faktisk ingen tradisjoner på kontoret. Kanskje jeg skal gjøre noe med det

Q: Beskriv en perfekt helg for deg.

A: En perfekt helg for meg tilbringes med venner og familie. Om vi bare slapper av hjemme, inviterer til middag eller tar en liten utflukt. God mat og godt selskap slår aldri feil! Har heller ikke noe imot å ta en tur ut på byen med venninnene.

Q: Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

A: Jeg ville ha avviklet sykelønnsordningen fra dag én, i likhet med landene som har dette innført, ville vi ha redusert fraværet i norske bedrifter betraktelig.

Q: Hvordan vil noen som kjenner deg beskrive deg?

A: De fleste kjenner meg som en veldig strukturert person, både på jobb og på hjemmebane, samtidig som jeg er målrettet og effektiv. Og forhåpentligvis syns de at jeg er en blid og positiv person, som de liker å omgås.

Q: Hvor går neste reise privat/arbeid?

A: Nå er det stille på den fronten frem til juleferien, og så er det ikke mange dagene etter ferien at jeg blir å finne på HSMAI Møte- og Eventbørsen på Fornebu.

Q: Har du noen spesielle hobbyer?

A: For halvannet år siden fikk jeg min datter Emilie, så mye av tiden min går til å være med henne.

Q: Om du var fanget på en øde øy, hva ville du tatt med deg, om du fikk velge én ting?

A: Det måtte ha blitt en HF-radio, så jeg hadde fått tak i noen som kunne ha kommet og hente meg.