Trippel-heder for THE THIEF

THE THIEF er for tredje år på rad listet på det prestisjefylte reisemagasinet Condé Nast Travelers «Gold List 2018». Det norske hotellet rangeres dermed som et av verdens 200 beste hoteller, heter det i en pressemelding fra hotellet.

Hotellet på Tjuvholmen i Oslo er igjen Norges eneste representant på den prestisjetunge listen, som er å regne som en «Michelin-guide» for utsøkte hoteller. Condé Nast Traveler er nemlig å anse som en bibel for alle som er opptatt av reiseopplevelser i verdensklasse. Hvert år publiserer magasinet sin «Gold List», med de beste hotellanbefalingene for neste år, og også i 2018 er THE THIEF å finne i ypperste selskap.

– Å bli inkludert på denne listen for tredje gang, er en fantastisk anerkjennelse for alle på hotellet. Nåløyet er svært trangt på dette nivået. I Sverige og Danmark er det kun listet ett hotell fra hvert land, akkurat som i Norge. Nå som også Oslo er kåret til en av verdens beste byer, håper vi leserne av magasinet lar seg inspirere til en tur til Oslo og Tjuvholmen, sier hotelldirektør Jarle Moen (under).

Jarle Moen, Chief Executive Officer på THE THIEF. Fotograf: CF-Wesenberg/kolonihaven.no
Jarle Moen, Chief Executive Officer på THE THIEF. Fotograf: CF-Wesenberg/kolonihaven.no

Leserne er enige

Da hotellet åpnet dørene i 2013, kapret THE THIEF en plass på magasinets «The Hot List 2013», en oversikt over de beste nye hotellene i verden. Snart fem år senere er hotellet altså atter en gang inkludert på «The Gold List».

Men hederen stopper ikke der. I tillegg er THE THIEF rangert på andre plass på Condé Nast Travelers-lesernes egen liste over de beste hotellene i Nord-Europa.

Slike nyheter får eier av Nordic Hotels & Resorts Petter A. Stordalen til å slå på den verbale stortrommen.

– At THE THIEF nok en gang rangeres som et av verdens beste hoteller, av selveste Condé Nast Traveler, er vanvittig stort. Dette er slett ingen selvfølge, og det gjør oss utrolig stolt.

– Selv for de mest ambisiøse hotellnerder er en plass på «The Gold List 2018» nærmest å regne som utopisk for et norsk hotell. Å klare det tre ganger på rad, er på grensen til sensasjonelt, jubler en fornøyd Stordalen.

Toppfoto: THE THIEF by night. Fotograf: Marte Garmann