Ingunn Weekly: Nye medlemstyper fra januar 2018

Related Post

I tillegg til at vi beholder de nåværende medlemskaps-variantene, har HSMAI i USA, og vi i Europa, lansert en ny medlemstype, som inneholder mange nye fordeler som en del av prisen. Vi har kalt det Organizational Membership.

En viktig del av dette er Curate – an HSMAI Executive Insights Forum. Dette viktige nye initiativet er for lengst under planlegging, og det blir arrangert to samlinger i Europa i 2018. Den første 11. april i Amsterdam (dagen etter ROC & DOC), og den andre i London 13. september.

Vi vil jobbe tett med USA om dette, slik at vi kan utveksle informasjon om hva som skjer i bransjen der. Allerede nå har nærmere 50 av de ledende hotell- og reiselivsbedriftene i USA meldt seg inn i denne utvidede medlemskapstypen, og nå kommer det for fullt i Europa også. Vi ser at de gjerne vil møte andre som jobber med de samme problemstillingene.

Les mer om de nye medlemskaptypene her og alt det inneholder:

2018 Hotel & Travel Organizational Membership Prospectus

2018 Vendors Organizational Membership Prospectus

Vi er nå i startfasen med å kontakte norske medlemsbedrifter.

Ellers gleder vi oss til Møte- og Eventbørsen, som går av stabelen på onsdag denne uken, etterfulgt av HSMAI-prisene #ReiselivetsOscar

Har du ikke meldt deg på prisfesten ennå, kan du gjøre det her: http://hsmai.no/2018/01/08/onsdag-10-januar-2018-gar-reiselivets-oscarutdeling-av-stabelen/ 

Ha en fin uke!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrerende direktør
HSMAI

Posted in Ukategorisert