Sagafjord Hotel i Hjørundfjorden blir BW Premier Collection

Sagafjord Hotel, med den eventyrlige beliggenheten ved Hjørundfjorden på Sæbø, i hjertet av Sunnmørsalpene, kan fra og med 1. januar 2018 skilte med varemerket BW Premier Collection, Best Westerns kategori for eksklusive hoteller i verdensklasse. Her kan du forvente førsteklasses service, design og komfort – i fantastiske omgivelser, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

Etter totalrehabilitering og nyåpning i 2012, har Sagafjord Hotel trollbundet gjester fra fjern og nær, med en unik og minneverdig opplevelse av vestlandsk natur, kultur og mat-tradisjoner. Hotellets restaurant har opparbeidet seg et svært godt renommé de siste årene, der du ikke bare kan nyte en bedre middag, men også la deg forføre av fantastisk utsikt eller nyte forfriskninger fra baren. Med egen integrert marina, gode konferansefasiliteter, et bredt tilbud av eksepsjonelle naturopplevelser, som fottur, fjordtur, fiske, kajakk eller toppturer, sommer som vinter, legger Sagafjord Hotel alt til rette for et uforglemmelig opphold. Hotellet er en sentral del av Ski the Fjords-konseptet.

– Sagafjord Hotel er vårt første BW Premier Collection hotell her i Norge, og det er vi veldig stolte av, sier Hege Ramm, Country Manager Norway.

– Hotellet er et reisemål i seg selv, der interiør og design er gjennomtenkt til siste detalj, for å passe inn med de fantastiske omgivelsene blant fjord og fjell.

– Vi har helt siden restaureringen vært trofaste mot vårt konsept. Vi tilbyr opplevelser i alle kategorier, uavhengig av gjestens formål eller ambisjoner med besøket. Uansett når og hvordan våre gjester ankommer, tilrettelegger vår dyktige stab for at alle ønsker og behov skal bli oppfylt, sier Wenke Gjørtz, en av eierne og driverne – og medansvarlig for design og utsmykking av hotellet, og legger til:

– Vi merker nå resultatene av mange års hard satsing og utholdenhet. Og vi ser med forventning og spenning frem til å ta del i dette eksklusive selskapet.

Foto: Sagafjord Hotel i Hjørundfjorden. Foto fra Best Western Hotels & Resorts.