Thon Hotel Andrikken inn i kjeden

Thon Hotel Andrikken i Andenes på Andøya ble en del av Thon Hotels 1. januar 2018. Hotelleierne og direktøren gleder seg over det nye samarbeidet, etter 40 år som enkeltstående hotell, heter det i en pressemelding fra Thon Hotels.

– Vi er stolte og glade for at vi får dette samarbeidet med Thon Hotels. Vi var enige om at dersom vi skulle bli et franchise-hotell, så skulle det være Thon Hotels. Vi har hatt et godt forhold til Olav Thon Gruppen gjennom mange år, og ser frem til de mulighetene kjeden kan gi hotellet fremover, sier Roger Adolfsen, som eier hotellet, sammen med broren Kristian Adolfsen.

– Alle rommene våre ble nylig totalrenovert, og har fantastiske nordlysbilder, tatt av en lokal fotograf her på Andøya. Frokostsalen skal også renoveres, og få et nytt preg. Jeg gleder meg til utviklingen av hotellet, både med tanke på service og nye markeder vi kommer inn på, sier hotelldirektør Ingela Heintz.

Thon Hotel Andrikken ligger i Storgaten, har 44 rom og konferansekapasitet for opptil 100 personer.

– Vi ønsker Thon Hotel Andrikken på Andøya velkommen inn i Thon Hotels. Hotellet ligger på Andenes, og rett utenfor hotelldøren kan gjester oppleve noen av de vakreste naturopplevelsene i Norge. Vi er glade for å kunne tilby våre gjester et hotell i den nordligste delen av Vesterålen, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Andøya er Norges tiende største øy, og ligger i Nordland fylke.

Les mer om Thon Hotel Andrikken her.

Foto: Gjesterommene på Thon Hotel Andrikken har nordlysbilder på veggen som er tatt av en lokal fotograf. Foto fra Thon Hotel Andrikken.