Thon Hotel Baronen inn i Thon Hotels

Franchisehotellet Baronen i Kanalvegen 1 er blitt en del av Thon Hotels, og beholder Baronen-navnet, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

– Det er spennende å komme inn i Thon Hotels, som er en kjede med et stort salgsteam. Våre medarbeidere er kjent for sin personlige service overfor alle sine gjester, og vil selvfølgelig fortsette å sette gjestene sine i sentrum, nå som vi er Thon Hotel Baronen, sier direktør Kari Janne Myklebust.

Thon Hotel Baronen er et lite og koselig hotell med 66 rom, som ligger 10 km fra Ålesund sentrum, like ved handelsområdet Moa og industriområdet Breivika. Hotellet har i tillegg konferansekapasitet for opptil 90 personer.

– I Ålesund sentrum har vi fra før Thon Hotel Ålesund, og nå er vi er glade for å få Thon Hotel Baronen i Spjelkavik inn i kjeden. Fra hotellet er det kort avstand til Moa, som er en viktig handelsdestinasjon, hvor Olav Thon Gruppen har gjort store investeringer, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Les mer om Thon Hotel Baronen her.

Foto: Thon Hotel Baronen har 66 rom og konferansefasiliter. Foto fra Thon Hotel Baronen.