Kampanjen #WeAreClarion hyllet av reiselivsbransjen

Clarion Hotel vant gull i kategorien Årets Merkevarebygger, da HSMAI-prisene ble delt ut på Scandic Fornebu onsdag 10. januar, forteller hotellkjeden i en pressemelding.

Merkevarebygging er summen av alt en bedrift gjør. Sterke merkevarer bygges på innsiden av organisasjonen. Clarion Hotel jobber langsiktig med merkevaren sin og har utviklet et sjarmerende kommunikasjonskonsept som virkelig viser innsiden ut. Vi lar oss imponere av fantastiske medarbeidere som brenner for å gi kundene sine en unik opplevelse. Dette er ekte og ærlig, slik god merkevarebygging skal gjøres,

skriver juryen i sin begrunnelse.

Kampanjen #WeAreClarion består av filmer og portretter av over 70 ansatte ved Clarions elleve hoteller i Norge, som ble delt via hotellenes og kjedens Facebook- og Instagram-kontoer høsten 2017. Seerne har fått bli med bak kulissene på hotellet, og blitt bedre kjent med noen av de entusiastiske medarbeiderne, som hver dag brenner for å gi gjestene gode hotellopplevelser. Over 500.000 har hittil sett filmene på sosiale medier. Teksten fortsetter under videoklippet.

– Vi ville vise frem det som gjør Clarion-hotellene til gjestefavoritter. Det er våre fantastiske kolleger, med alle sine ulike bakgrunner, drømmer og personligheter. Det har vært utrolig gøy å oppleve den overveldende mottagelsen i sosiale medier, med varme tilbakemeldinger fra gjester og følgere. Så er det ekstra stas å motta en pris fra bransjen selv, sier Terje Ropstad, driftsdirektør i Clarion Norge.

Allerede klart for #WeAreClarion i Danmark, Sverige og Finland

Kampanjen har ikke bare vært en markedsføringskampanje, men viktig for å bygge intern stolthet og tilhørighet. Nå spres kampanjen til Clarion i Danmark, Sverige og Finland, der lokale ansatte kan dele sine historier, opplevelser og drømmer. Clarion Norge ønsker å lage flere #WeAreClarion-filmer i 2018.

Clarion Norge har utviklet kampanjen i samarbeid med Story Days, Corporate Communications, Kandidat og Native Media.

Se alle filmene og portrettene på www.weareclarion.no