Thon Hotel Narvik har åpnet

Franchisehotellet ble en del av Thon Hotels i det nye året, og hotelldirektør Marlene S. Pedersen syns det nye samarbeidet er spennende, heter det i en pressemelding fra kjeden.

– Hotellrommene våre ble nylig totalrenoverte, og vi er stolte over å nå være en del av Thon Hotels, sier hotelldirektør, Marlene S. Pedersen.

– Vi har fått flere nye retter på frokostbuffeten vår, og vi syns det er spennende å være en del av en stor hotellkjede, sier Pedersen.

Thon Hotel Narvik ligger vakkert til like ved Narvikfjellet, og med utsikt over Ofotfjorden. Thon Hotel Narvik er et fullservice-hotell, med 40 gjesterom, restaurant og konferansekapasitet for opptil 90 personer.

– Narvik er en spennende destinasjon i Nordland, og vi er glade for å få Thon Hotel Narvik inn i hotellkjeden vår. Hotellet har en fin beliggenhet ved foten av Narvikfjellet, med kort vei til både gondolbanen og skisenteret. Hotellet er et veldig fint utgangspunkt for flotte naturopplevelser, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Les mer om Thon Hotel Narvik her.

Foto: Thon Hotel Narvik ligger vakkert til like ved Narvikfjellet, med utsikt over Ofotfjorden. Foto fra Thon Hotel Narvik.