Berg-Hansen-kundene mest fornøyd med Thon Hotels

Kundene til reisebyrået Berg-Hansen har kåret sine favoritthoteller i Norge. Thon Hotels har fem hoteller på årets topp ti-liste, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

I 2017 ble det gjort 40.000 hotellvurderinger av Berg-Hansens kunder. Thon Hotels har flest hoteller på årets toppliste.

– At Thon Hotels har kapret fem av ti plasser i 2017, er helt fantastisk! Vi har lagt mye arbeid i service, mat, design og teknologi. At Berg-Hansens kunder setter hotellene våre så høyt, betyr at dette blir lagt merke til, og faller i smak hos gjestene våre, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Reisebyrået Berg-Hansen forteller at Thon Hotels er representert med flest hoteller på årets favorittliste.

– Thon Hotels er representert med flest hoteller på årets favorittliste over hoteller i Norge. Det er gøy å se at hoteller fra mindre byer er representert på topplisten. Også i år er Thon Hotel Fosnavåg blant favorittene, samt nyoppussede Thon Hotel Stavanger, som sikret seg andreplassen. Videre kan jeg fortelle at Thon Hotels er den norske hotellkjeden våre kunder er mest fornøyd med i 2017. Thon Hotels scorer best på både frokost, renslighet, service og valuta for pengene, sier June Aronsen Jakola, som er Hotell & Ferie-leder hos Berg-Hansen.

70 prosent av Berg-Hansens kunder er forretningsreisende. De fem hotellene som ble kåret til kundenes favoritthoteller i 2017, er: Thon Hotel Stavanger, Thon Hotel Lofoten, Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, Thon Hotel Rosenkrantz Oslo og Thon Hotel Fosnavåg.

Kundenes favoritthoteller i Norge:

  1. Hotel Brosundet
  2. Thon Hotel Stavanger
  3. Hotel Continental
  4. Thon Hotel Lofoten
  5. Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
  6. Grand Hotel Flekkefjord
  7. Clarion Collection Hotel Helma
  8. Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
  9. Hotel Christiania Teater
  10. Thon Hotel Fosnavåg

– Vi er selvfølgelig kjempestolte og glad over å havne på denne listen og få denne plasseringen. Det er bevis på at vårt bevisste valg om å yte personlig service, blir verdsatt av våre gjester, og at det målrettede arbeidet vi utfører, gir resultater. Vi har et fantastisk team her på Thon Hotel Stavanger. Andreplassen på listen er en utrolig hyggelig utmerkelse, som henger høyt for alle oss som jobber ved hotellet. Samtidig ønsker vi å rette en stor takk til alle gjester som har vært med på å stemme oss frem, sier hotelldirektør på Thon Hotel Stavanger, Olle Aulin.

Foto: Thon Hotel Lofoten ligger idyllisk til ved sjøen i Svolvær. Foto fra Thon Hotels.