Oslo lufthavn åpner dørene for TV-seerne igjen

Andre sesong av TV-serien om livet på Avinor Oslo lufthavn har premiere på Viasat 4 mandag 29. januar. Det blir gjensyn med flere personer fra første sesong, men denne gang med en enda bredere dekning av alt som foregår på flyplassen, skriver Avinor Oslo Lufthavn i en pressemelding.

TV-serien OSL 24-7, som gikk på Viasat 4 våren 2017, er tilbake. Første sesong ble en stor seersuksess, og har gått i reprise både på TV 3 og Viasat 4, samt at alle episodene ligger ute og kan sees gratis på www.viafree.no. I snitt har hver episode vært sett av over 230.000 personer.

– Vi gleder oss til en ny sesong av OSL 24-7. Folk er svært interessert i å vite og se hva som skjer på Norges største og travleste flyplass, og den interessen gjenspeilet seg i gode seertall, både lineært og på nett, da første sesong ble sendt hos oss i fjor. Nå ser vi frem til en ny vår med OSL 24-7, sier kommunikasjonssjef i MTG, Line Vee Hanum.

Premiere på sesong 2 er mandag 29. januar kl. 21.30 på Viasat 4. Episodene legges også fortløpende ut på viafree.no.

Større bredde

Mastiff Entertainment produserer TV-serien, og Avinor samarbeider tett med selskapet, for å få til en best mulig TV-serie. Avinor har ønsket enda større bredde i TV-serien om livet på Oslo lufthavn:

– Vi var veldig fornøyde med tilbakemeldingene på den første sesongen, og ikke minst at seertallene var så gode, sier lufthavndirektør Øyvind Hasaas.

– Samtidig ønsket vi å vise frem enda mer av livet på flyplassen vår. Selv om det blir et gjensyn med flere personer og avdelinger, vet jeg at seerne også vil få et enda større innblikk i hva som kreves for å holde hjulene i gang på Norges største flyplass.

Oslo lufthavn hadde over 27 millioner passasjerer i 2017, og det er over 15.000 ansatte på flyplassen. Det gjør Oslo lufthavn til et knutepunkt av internasjonal størrelse.

– Det er om lag 100.000 personer innom Oslo lufthavn i løpet av hvert døgn. Det er på størrelse med en ganske stor norsk by. Da skjer det mye, og mange ting som vanlige passasjerer kanskje ikke får med seg på en normal reisedag.

– Jeg ser frem til å følge årets sesong, og ønsker å rette en stor takk til alle ansatte og samarbeidspartnere på flyplassen, som har gitt TV-teamene innpass i sin arbeidshverdag. Det forteller meg at vi er stolte av å representere arbeidsplassen vår, og vise frem alt det spennende som skjer på Oslo lufthavn i det daglige, avslutter Hasaas.

Foto: OSL 24-7 er navnet på reality-serien om Avinor Oslo lufthavn. Foto fra Avinor.