Storslagen feiring med prisdryss for nærmere 3000 gjester

Nordic Choice Hotels startet 2018 med å vinne prisen som beste hotellkjede i Norden. I helgen kjempet de 190 hotellene seg imellom om konsernets egne priser, forteller hotellkjeden i en pressemelding.

Den årlige Vinterkonferansen, kalt VK, er det store høydepunktet for de 16.200 ansatte i Nordic Choice Hotels. Med nærmere 3000 gjester feirer hotellkonsernet seg selv og sine, gjennom to dager i Stockholm. Det hele ble avrundet med gallamiddag i Globen, der artister som Sabina Ddumba, Hkeem og Temur, Pär Gässle og Dr. Alban underholdt.

Men for de nominerte i de ulike kategoriene var det nok prisutdelingen som var det mest spennende. Årets VK hadde «Yes, WeCare» som tema. WeCare er navnet på konsernets arbeid innenfor samfunnsansvar.

Miljøtiltak, inkluderende arbeidsliv og julefeiring avgjorde

Derfor var prisen som Årets WeCare-hotell ekstra gjev i år, og de ansatte på Farris Bad i Larvik kunne reise hjem som vinnere. Spahotellet har gjort en stor innsats for å redusere energiforbruket med tolv prosent, redusere matsvinnet, ved tidlig å bli med på Too good to go-appen, de gjør en stor innsats lokalt, for å gi arbeidstrening og få mennesker i arbeid, samt arrangerer julefeiring for 150 personer.

– Dette er den beste prisen vi har vunnet. For oss og våre lokale samarbeidspartnere er det utrolig hyggelig å se at det vi syns er så givende å holde på med, blir satt pris på, ikke minst i et konsern der de ansatte på alle 190 hoteller gjør en stor innsats hver dag, innenfor vårt WeCare-program, sier Andreas Nilsson, hotelldirektør ved Farris Bad.

Årets ansatt fra drammenshotell

Hans kollega, Jannica Landmark-Rosén, hotelldirektør ved Comfort Hotel Runway og Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, ble kåret til årets hotelldirektør i 2017, mens årets ansatt ble Renata Stamkova, som jobber ved Comfort Hotel Union Brygge i Drammen. Hun delte prisen med Ali Popal fra Clarion Hotel Wisby i Sverige, som også ga navn til Nordic Choice Hotels’ nye juridiske bistandsfond. Comfort Hotel Karl Johan ble årets hotell i Comfort-kjeden.

– VK er noe av det aller viktigste vi gjør for selskapets kultur. Det er både en todagers inspirasjonsinnsprøyting, med mange rørende, lærerike og morsomme foredrag og taler, men også en feiring av oss selv. For hotellene ligger det enorm prestisje i å dra hjem med priser, og konkurransen er knallhard. Vi har også 16.200 fantastiske medarbeidere, så vi har måttet gå over til å kåre to vinnere hvert år, fordi kandidatene er så sterke, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Her er alle vinnerne:

WeCare Hotel of the Year: Farris Bad
Social Media Hotel of the Year: Clarion Hotel Post
New Hotel of the Year: AtSix
Clarion Hotel Helsinki Airport
Comfort Hotel of the Year: Comfort Hotel Karl Johan
Quality Hotel of the Year: Quality Hotel Friends
Clarion Collection Hotel of the Year: Clarion Collection Hotel Victoria
Clarion Hotel of the Year: Clarion Hotel Arlanda Airport
Nordic Hotel & Resort of the Year: Avalon Hotel
Sales Person of the Year: Lene Moe
General Manager of the Year: Jannica Landmark-Rosén
Employee of the Year: Renata Stamkova
Ali Popal

Foto: Nordic Choice Hotels avholdt sin interne Vinterkonferanse med nesten 3000 ansatte og gjester. Foto fra Nordic Choice Hotels.