Carlson Rezidor beste internasjonale hotellkjede for åttende år på rad

For åttende år på rad ble Carlson Rezidor Hotel Group denne uken tildelt prisen som Beste Internasjonale hotellkjede under Grand Travel Awards i Sverige. Dette takket være hotellkjedens moderne hoteller og høye servicenivå, forteller kjeden i en pressemelding.

– Denne prisen vinner vi takket være den fantastiske innsatsen til alle våre team-medlemmer. Vi er veldig stolte av å motta denne anerkjennelsen så mange år på rad, og prisen er et bevis på det høye kvalitetsnivået og servicen våre medarbeidere gir, sier Sam Holmberg, sverigesjef for Rezidor Hotel Group.

Grand Travel Awards (GTA) anerkjenner de beste selskapene i reiselivsbransjen, og prisene stemmes frem av ansatte i reisebyråene og leverandører i bransjen. Dette er åttende år på rad at Carlson Rezidor Hotel Group tildeles denne prestisjetunge prisen i Sverige. For kort tid siden ble hotellkjeden også tildelt samme pris i Norge. Rezidor Hotel Group er den ledende internasjonale hotellkjeden i Norden, med Radisson Blu- og Park Inn by Radisson-hoteller i alle fem land. Rezidor Hotel Group er del av Carlson Rezidor Hotel Group, som har mer enn 1400 hoteller verden over.

Dette sier juryen om Carlson Rezidor Hotel Group:

Beste Hotellkjede internasjonalt – Carlson Rezidor Hotel Group
Fine, freshe hoteller og god agentsupport med mange aktiviteter for reisebyråene. Moderne hoteller og høyt servicenivå til kundene.

Nyrenoverte hoteller også i Sverige

I Sverige, så vel som i resten av Norden, er Rezidor Hotel Group godt i gang med sitt mest omfattende renoveringsprogram noensinne. Blant de nyoppussede hotellene sluttføres i disse dager totalrenoveringen av Radisson Blu Strand Hotel i Stockholm, som er designet av Wingårdhs. Radisson Blu Scandinavia Hotel, rett ved jernbanestasjonen i Gøteborg, er også inne i siste fase av sin totalrenovering, som skal sørge for at gjestene får de mest moderne møterommene og innbydende gjesterommene.

– Målet med de omfattende renoveringene er å beholde vår posisjon som den ledende internasjonale hotellkjeden, og fortsette å gi gjestene de beste opplevelsene, sier Sam Holmberg.

Foto: Carlson Rezidor Hotel Groups representanter på scenen under Grand Travel Awards i Sverige. Foto fra Rezidor Hotel Group.