Møte og Eventbørsen 2019 under full planlegging!

HSMAI har etablert et eget Advisory Board for innkjøpere av reiselivstjenester. Mandatet til gruppen er å bidra til å utvikle og løfte eventbransjen og skape møteplasser som legger til rette for verdiskaping. Vi skal gi leverandørene/næringen innsikt i hva kunden ønsker og forventer.

Tirsdag forrige uke møttes gruppen for første gang etter årets svært vellykkede “HSMAI Møte- og Eventbørsen” på Scandic Fornebu. Dette var fjerde gangen de møttes. Lillian Moe-Drotninghaug, Event Manager i Gjensidige er en av de mange engasjerte medlemmene i gruppen og inviterte denne gangen til møte i deres flotte lokaler

 

 

Nina Dalen Skaara fra DNB er også en viktig bidragsyter i dette forumet og hun gav oss et innblikk i bankens satsing på fremtidens teknologi. Dette gjennom en svært interessant presentasjon av bankens robot; Robotcop.

 

 

Marianne Smith Magelie er leder for gruppen og styrte oss gjennom gode diskusjoner der vi fikk vi konkretisert helt spesifikke utfordringer i bransjen som vi skal jobbe med de neste månedene. Hva dette er kommer vi tilbake til, men vi lover allerede nå at vi skal bidra til å “Shape the industry”!

 

 

Møte- og Eventbørsen til nye høyder i 2019

Videre var dagens tema blant annet en gjennomgang og evaluering av årets HSMAI Møte- og Eventbørsen. Vi tok for oss hele arrangementet fra A til Å for kartlegge hvordan vi kan løfte dette arrangementet til nye høyder.

Selv om tilbakemeldingene fra deltakerne, både utstillere og kjøpere, viser at vi nå nærmer oss den formen vi ønsker på dette arrangementet, kan vi alltid forbedre oss. Vi vil ta med oss det aller beste fra årets arrangement og justere på de områdene som har forbedringspotensiale.

Evalueringen fra 90 av de 260 deltakerne viser imidlertid at 96% av utstillerne var så fornøyd totalt sett at blir med også neste år Dette gjaldt også 89% av kjøperne!

Begrenset antall utstillerplasser i 2019

Det innebærer at vi har et begrenset antall utstillerplasser for 2019 og vi må blant annet se på hvor mange lounges vi kan tilby. Les mer de ulike pakkene her.

Sven Ephithite, Salgsdirektør i Scandic Oslo, var svært fornøyd med årets arrangement og har allerede sikret seg den største loungen tilsvarende den de hadde i 2018.

 

Vi sees igjen på Scandic Fornebu

Vi har vurdert ulike arenaer for neste års arrangement og etter en nøye gjennomgang har vi valgt å returnere til fantastiske Scandic Fornebu neste år!

Hold av onsdag 9. januar 2019!

De som var med i år opplevde dette som en profesjonell og intim arena. Området hvor de forhåndsbookede møtene fant sted var oversiktlig og i umiddelbar nærhet til salen hvor det faglige programmet fant sted. Dette var med på å gjøre dagen svært effektiv. Målet er at HSMAI Møte- og Eventbørsen skal være det årlige foretrukne møtestedet for innkjøpere og tilbydere av kurs, konferanser, møter og events.

Vi sender nå ut invitasjoner til årets utstillere. De vil få forkjøpsrett til de største standene før vi inviterer inn nye. Vi slår til med skikkelig Early Bird tilbud og første mann til mølla. Følg med:-)

Besøk vår side for HSMAI Møte- og Eventbørsen her!

 

For spørsmål kontakt prosjektleder
Monika Hove
E-post: mh@hsmai.eu
Telefon: 99 41 00 22