Frogner House Grünerløkka- En magisk opplevelse å være turist i egen by!

Frogner House Apartments forespurte om HSMAI kan teste deres nysatsning på Grünerløkka og det har vi gjort!

Forrige helg testet Benedicte fra HSMAI deres nye leilighet midt på Løkka i Oslo sammen med noen venninner. I forkant fikk hun en SMS med kode for å sjekke inn på en maskin. Det var veldig effektiv og tok oss få minutter fra vi sjekket inn til vi var inne i leiligheten. Her var alt lagt inn på forhånd og dermed unngikk vi kø.

Frogner House på Grünerløkka har adressen Helgesens gate 1. For de som er kjent på Grünerløkka vet man at dette ligger veldig sentralt med kun et par minutter gåavstand til Markveien. Grünerløkka er et urbant sted med mange nisjebutikker, vintage butikker, barer og restauranter.

Home when you´re not
Selve leiligheten var delikat, moderne og pent innredet. Man merker at man føler seg hjemme når man er der. Vi bodde i en leilighet med 2 soverom, et bad, et rom med vaskemaskin samt en felles stue og kjøkken. Leilighetene er fullt møblert med alt fra kaffekoker til strykejern. Leiligheten passer for alle- både venninnegjenger, familietur og business.

Tusen takk Frogner House. Vi kommer gjerne tilbake!

Generelt:
Bygården ligger sentralt på Grünerløkka, en urban del av Oslo med bredt spekter av flotte restauranter, koselige kafeer og kulturopplevelser. Helgesens gate 1 ligger tilbaketrukket til i en rolig gate rett ved Akerselven og dens grønne og vakre omgivelser. Herfra kan du enkelt og kjapt komme deg til jobb med offentlig transport eller en kort spasertur inn til sentrum.

Eiendommen:
Helgesens gate 1 er en bygning fra 1870-tallet som i den siste tiden har blitt renovert. Det moderne møter det originale, og sammen har det skapt 25 lyse, romslige og lekre leiligheter. Bygården omslutter en rolig og uforstyrret bakgård med en stor felles terrasse, som er fantastisk for en solrik dag eller en samling venner.

Offentlig transport som trikk og buss er kun noen minutter unna, som gjør det enkelt for deg å kommedeg rundt I byen. Oslo Sentrum er kun en 20-minutters spasertur unna.

Bygården har 2- til 4-roms leiligheter i forskjellige størrelser – perfekt for familier, par og de som reiser alene. Interiøret er inspirert av den nordiske og er modern, praktisk og komfortabelt. De store vinduene og høyden under taket gir mye lys til leilighetene og en følelse av rom – det perfekte hjemmet utenfor hjemmet.

Hver leilighet har et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap og fryser, et spisebord, en sittegruppe med sofa og lenestol, vaskemaskin/tørketrommel, kabel-TV, wifi og et bad med dusj.

Gateparkering er tilgjengelig i hele nabolaget, både betalt og gratis. Du kan også parkere i parkeringshuset til Ringen Kino.

Beliggenhet
Det tidligere industrielle området, Grünerløkka, har blitt et av Oslos mest trendige. Med beliggenhet rett ved Akerselven kan Grünerløkka tilby et vakkert grøntområde i tillegg til sine kunstgallerier, tøffe barer og trendy restauranter.

Grünerløkka har utallige opplevelsesmuligheter, fra det store brukthandelmarkedet på Birkelunden på Søndager til kaffe i verdensklasse hos Tim Wendelboe. Ta en tur ned shoppinggaten Markveien og finn ditt favorittantrekk blant de mange originale designbutikkene og brukthandlene. Den livlige kulturelle scenen Grünerløkka tilbyr et stort utvalg av kulturelle tilbud som konserter på Parkteatret, utendørs kino i parken og markeder.

På andre siden av elven ligger Vulkan, et nytt og moderne område der du kan bruke flere timer på å utforske Mathallen, Oslos største innendørs matmarked. Mathallen gjør det mulig for småskalaprodusenter og mindre brands å promotere sine produkter, hvilket gjør Mathallen til en oase for «foodies» som elsker local, autentisk og fersk mat. Velg mellom å spise der eller ta med deg råvarene hjem.