Ukens navn: Benedicte Gilroy Bøgh

Benedicte Gilroy Bøgh
Office Manager
HSMAI Region Europe

Benedicte startet å jobbe for HSMAI som student i 2011. Først som frivillig og deretter på deltid, mens hun studerte Reiseliv på Høyskolen Kristiania. Da hun var ferdig med studiene i 2013, startet hun fulltid for HSMAI, og har jobbet her siden i ulike jobber.  Nå er hun office manager.

Hun har vært ukens navn i HSMAI tidligere, men nå vil vi vite mer om Benedicte.  Er det noen spennende reiser på gang?

Q: Hva består din arbeidshverdag av?

A: Arbeidsdagen min varierer fra dag til dag, og det er kanskje derfor jeg elsker jobben min. Ingen dager er like. Om jeg er hjemme i Oslo, og vi ikke har noen aktiviteter, står mye planlegging på agendaen. Det skjer alltid noe i HSMAI. Ellers er det møter ute hos medlemmer og samarbeidspartnere. Jeg er også mye på reise rundt omkring i Europa.

Q: Hva er det beste ved jobben din?

A: Variasjon og en sjef som er den beste mentoren for meg. Jeg føler meg privilegert som får oppleve så mye i jobben min, og møte så mange spennende mennesker på alle nivåer – og ikke minst alle landene og byene jeg har fått reise til.

Q: Har du noen du har sett opp til?

A: Det er klart mange jeg ser opp til på forskjellige måter. Mamma er én av dem. Hun er en sterk dame, som har vært gjennom mye. Hun står på 24/7, og klarer ikke å sitte i ro. Mamma gjør alt for at alle skal ha det bra, og hun har et varmt hjerte.

Q: Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

A: HSMAI er ikke en typisk A4-jobb med fredagspils, vaffelmandag osv. Vi reiser ekstremt mye. Om vi reiser til nye steder, passer vi alltid på å legge av litt tid, slik at vi kan oppleve byen. Vi er flinke til å kose oss, selv om vi har et tight program når vi er på reise.

Q: Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

A: Jeg meldte meg inn som medlem da jeg startet å studere, og ble deretter ansatt.

Q: Hva syns du er det beste ved HSMAI?

A: Alle menneskene jeg møter, som engasjerer seg og brenner for HSMAI. HSMAI er den beste nettverksorganisasjonen for vår bransje, og vi har mange aktiviteter som jeg vet medlemmene våre i Norge og i Europa setter stor pris på.

Q: Er det noen aktiviteter eller tiltak du syns HSMAI bør starte opp?

A: Vi har mange spennende prosjekter for tiden. I stedet for å starte nye aktiviteter, skal vi utvikle dem vi allerede har. Nå skjer det masse spennende i HSMAI.

Q: Beskriv en perfekt helg for deg.

A: Den skjedde sist helg. Frogner House lurte på om HSMAI ville låne en leilighet i deres nye bygg på Grünerløkka, og det sa vi selvsagt ja til. Jeg tok med meg fire venninner. På fredagen spiste vi i leiligheten, før vi gikk en tur ut på forskjellige barer. På lørdagen møtte vi flere venner, og spiste lunsj og gikk rundt på Løkka. På kvelden ble det take away og en spillkveld i leiligheten, med deilig vin. Som vi koste oss! Tusen takk Frogner House.

Q: Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

A: Her tror jeg at jeg hadde gjort en dårlig jobb.

Q: Hvordan vil noen som kjenner deg beskrive deg?

A: Her måtte jeg spørre noen venninner og de sa: morsom, klumsete, tillitsfull, generøs, omtenksom, litt distré og god i Maxi Yatzy.

Q: Hvor går neste reise privat eller i arbeid?

A: På søndag reiser vi til Berlin for ITB, og uken etter skal jeg til Haag. I Haag blir det en helg hvor jeg bare skal nyte Haag hjemme hos Kathelijne, som har jobbet for HSMAI i 15 år, og deretter noen dager med jobb. Det gleder jeg meg til.

Q: Har du noen spesielle hobbyer?

A: Jeg er ikke en person som samler på frimerker. Jeg elsker å være ute. På vinteren står jeg på ski på hytten på Oppdal, og på sommeren gjelder båtlivet på hytten i Risør, med venner eller familie.

Q: Om du var fanget på en øde øy, hva ville du tatt med deg, om du fikk velge én ting?

A: Ingen tvil, det hadde vært Heinz ketchup.

Q: Takk, har du ellers noe på hjertet?

A: Jeg vil rette en stor takk til Ingunn, for alt hun har fått til i HSMAI. En stor inspirasjon for mange. Jeg digger den damen!