SAS-reisende kan oppgradere bonusreisene

Nå kan SAS’ kunder legge inn bud på oppgradering til SAS Plus eller SAS Business, også for reiser som er bestilt med EuroBonus-poeng, heter det i en pressemelding fra flyselskapet.

SAS har allerede et tilbud der kundene har mulighet til å by på en oppgradering, til Plus eller Business. Nå kan kunder som har bestilt en EuroBonus Award Trip, det vil si en reise som er bestilt med EuroBonus-poeng, legge inn bud på en oppgradering.

Selskapet gjør det nå mulig å legge inn bud på en oppgradering av flyvningen på en enkel måte, uansett om kunden har kjøpt en billett eller billetten er bestilt med EuroBonus-poeng. Det er mulig å by på oppgraderingene, uansett om flyvningen er innenlands, innenfor Europa eller Norden, eller til og fra USA eller Asia.

I SAS Upgrade bestemmer du selv hvor mye du vil by på en oppgradering til SAS Plus eller SAS Business. Det er også mulig å betale med EuroBonus-poeng. Med andre ord kan man som kunde velge hvor mye man er villig til å betale for å benytte for eksempel Lounge, Fast Track eller sovesete på neste reise. Det høyeste budet oppgraderes, forutsatt at det er plass.

– Vi arbeider hele tiden for å utvikle og styrke produktet vårt med innovative tilbud til. Vi har lyttet til kundenes tilbakemeldinger, og oppgraderingsmuligheten gjelder nå også reiser som er bestilt med EuroBonus-poeng. På den måten får enda flere av våre kunder tilgang til SAS’ beste produkter, sier Johan Mägi, Head of Community Programs.

Man kan by på en oppgradering frem til 48 timer før avreise. Kundene får beskjed via e-post 36 timer før avreise, hvis budet aksepteres. Betaling skjer kun dersom budet aksepteres. Det er mulig å endre eller avbryte budet frem til 48 timer før avreise.

Hva er inkludert i en oppgradering?

Når man oppgraderer til SAS Plus, får man en rekke fordeler: Tilgang til Fast Track (raskere sikkerhetskontroll) og SAS Lounger, der de finnes (med wifi, mat, drikke, aviser og mye mer), og SAS mat og drikke ombord.

Med en oppgradering til SAS Business får man ytterligere fordeler, som for eksempel sovesete, komfortsett og en restaurantopplevelse ombord.

På oppgraderingssiden, som du finner på her, kan du enkelt legge inn et bud og lese mer om hva som er inkludert når du legger inn bud på en oppgradering.

Foto: En datagenerert modell av SAS’ nye Airbus A320neo. Foto fra SAS.