GolfStar velger First Hotels

Midt mellom Stockholm og Arlanda ligger det nye First-hotellet First Hotel Lindö Park. Med tre golfbaner, restaurant samt konferansemuligheter, satser hotellet friskt på både fritids- og forretningsreisende, skriver First Hotels i en pressemelding.

I Vallentuna, 27 kilometer fra Arlanda, og 32 kilometer fra Stockholm, ligger det siste tilskuddet til First-familien. Det eies av GolfStar, som også eier de tre golfbanene ved hotellet.

Beliggenheten til First Hotel Lindö Park er perfekt, midt i et av Nord-Europas største golfanlegg. Hotellet har svært gode konferansefasiliteter, og en rekke fritidsaktiviteter i umiddelbar nærhet, som tennis, golf og langrenn om vinteren, sier Vibeke Raddum (under), administrerende direktør i First Hotels.

Vibeke Raddum, administrerende direktør i First Hotels. PRIVAT.
Vibeke Raddum, administrerende direktør i First Hotels. PRIVAT.

Det er Frame Invest som drifter hotellet – selskapet som også drifter First Hotel Arlanda Airport samt First Hotel Norrtull.

Høye mål

Fredrik Ramén, styreleder i Frame Invest, har tydelige mål for hotellet:

– Vi vil at First Hotel Lindö Park skal bli en like naturlig møteplass for den forretningsreisende som for fritidsreisende og tilreisende golfentusiaster. Hotellets restaurant og bar blir en lett tilgjengelig møteplass fra morgen til kveld, sier han.

GolfStars grunnlegger og arbeidende styreleder, Tony Trigell, er godt fornøyd og har stor tro på synergieffekter mellom selskapene.

– Det er en glede å ønske både First Hotels og Frame Invest velkommen som partnere. Dette vil styrke profesjonaliteten innen hotell- og restaurantdriften, samt innebære bedre service og tilgjengelighet for alle som besøker Lindö-anlagget, sier han.

Satser på Stor-Stockholm

First Hotels har allerede syv hoteller i Stockholm, i tillegg til hoteller på Arlanda og nærliggende byer, som Eskilstuna, Södertälje og Norrköping.

– Med First Hotel Lindö Park styrker vi vår posisjon ytterligere på et av de sterkeste hotellmarkedene i Skandinavia. Vi har nå godt over 40 hoteller i Sverige, og tror på videre vekst i inneværende år, sier Vibeke Raddum.

Fakta om First Hotel Lindö Park

Bygget: 2011

Eier: GolfStar

Fasiliteter: Perfekt plassert i et av Nord-Europas største golfanlegg. Har også aktiviteter som tennis og langrenn i umiddelbar nærhet. Hotellet har à la carte-restaurant, bar og gode konferansemuligheter.

Beliggenhet: Midt mellom Stockholm og Arlanda.

Fakta om First Hotels

First Hotels ble etablert i 1993, og er, med sine 60 hoteller, en av Skandinavias ledende hotellkjeder. I porteføljen er anerkjente hoteller, som First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Gøteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo, og First Hotel Mayfair i København. I tillegg har kjeden 30 hoteller i Spania, gjennom samarbeidet med Petit Palace.

Toppfoto: Fra et av rommene på First Hotel Lindö Park. Foto fra First Hotels.