SkiStar lanserer nye digitale plattformer

Med fokus på enkelhet, inspirasjon og hva kunden ønsker, har SkiStar utviklet nye digitale plattformer, som ut fra et 360 graders-perspektiv dekker hele kundens reise. Fra tanke til bestilling, og besøk på SkiStars skisteder. Målet er å gjøre det enklere for kunden å finne informasjon og bestille. Uansett om det skjer fra en pc, nettbrett eller mobiltelefon, skriver SkiStar i en pressemelding.

– Vi vil gjøre planleggingen av skiferien så enkel som mulig for våre kunder. Fra å finne informasjon, bli inspirert til å bestille overnatting og lade Skipasset. Samtidig vil vi servere kundene nyttig informasjon på en enkel måte. Gjennom å utvikle MySkiStar til en digital guide, håper vi å kunne gi gjestene enkel tilgang til informasjon når de besøker oss, og på den måten får enda mer ut av skiferien, sier Mathias Lindström, salgs- og markedsdirektør i SkiStar.

SkiStar.com har årlig over 14 millioner besøk. Over 70 prosent av virksomhetens gjester bestiller ferieoppholdet online. Etter nylanseringen har nettstedet fått ny struktur og design, og de fleste funksjoner er videreutviklet. I arbeidet med å forenkle kundens digitale reise, er også MySkiStar videreutviklet, og er nå mye mer enn en artig applikasjon i skibakken. Nå gir MySkiStar også informasjon om alt som skjer på SkiStars skisteder. Appen og webben skal gjøre informasjon under besøket tydeligere og mer tilgjengelig. MySkiStars er også SkiStars medlemsklubb, med over 750.000 medlemmer.

– Under utviklingen av våre digitale plattformer har kundens ønsker vært viktig. For oss er det nå en selvfølge at web og mobil skal ha samme prioritet. Nå brukes weben i stor grad når det gjelder planlegging og bestilling, mens mobilen er dominerende når gjesten besøker oss, avslutter Mathias Lindström.

De viktigste nyhetene er:

Enklere å finne informasjon

Forenklet bestillingsflyt

Fungerer like bra på mobil som pc

Tilpasset ønsker fra våre gjester

Om MySkiStar (web og app):

Se informasjon om forhold i bakken (webkameraer, temperatur i anlegget fra egne værstasjoner og åpningstider)

Se hvor mange turer du har kjørt og hvor vennene befinner seg

Se hvor og når Valle er i skibakken

Se hvor og når det er afterski

Se dine bestillinger og ankomstinformasjon

Få unike medlemstilbud og forhåndsinformasjon

Fri tilgang til MySkiStar WiFi by Telenor på utvalgte plasser i våre anlegg

Bonus på alt du kjøper online

Medlemsfordeler når du lader SkiPasset

Foto: Nye SkiStar.com på web og mobil. Foto fra SkiStar.