Nordic Choice Hotels med dobbeltseier i Helsingfors

På torsdagens Business Travel Awards i Helsingfors tok Nordic Choice Hotels hjem to av prisene. Clarion Hotel ble kåret til Nordens beste hotellkjede, og Nordic Choice Hotels vant også prisen for Nordens beste salgsorganisasjon, forteller hotellkjeden i en pressemelding.

Det var stolte medarbeidere som torsdag gikk opp på scenen i Helsingfors, og tok imot prisene for Nordens beste hotellkjede og Nordens beste salgsorganisasjon. Prisene i Business Travel Awards deles ut under det årlige arrangementet Nordic Business Travel Summit.

– Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker. Stolt av det vi tilbyr våre gjester, og stolt av våre medarbeidere. Vi jobber hele tiden for å ivareta våre gjester, og å gjøre deres besøk hos oss så bra som mulig, ved å overgå deres høye forventninger. Prisene vi mottok i går, er et bevis på at vi gjør en god jobb. Den boosten dette gir, skal vi bruke til fortsatt å utvikle organisasjonen, og fortsette å gi våre gjester positive opplevelser, som de snakker om lenge etter at de sjekker ut, sier Nordic Choice Hotels grunnlegger Petter A Stordalen.

I tillegg til representanter fra hotellene, var også salgsavdelingen i Nordic Choice Hotels på plass i Helsingfors.

– For teamet mitt og meg er det helt fantastisk. Vi har de siste årene skrudd om på vårt salgsarbeid, for å bringe det nærmere kundene, med vårt bærekraftsarbeid mer i fokus. Vi har utrolig flotte hoteller vi er stolte av, men det vi legger trykk på i dialogen med kunden, er alt det positive vi gjør innen bærekraft, sammen med våre gjester. Du som gjest bidrar faktisk aktivt hver gang du bor eller har møter på våre hoteller. Seieren i Helsingfors er et bevis på at det har vært riktig strategi, sier Anant Vithlani, vice president Sales, Nordic Choice Hotels.

Nordic Business Travel Award er et samarbeid mellom de fire forretningsreiseorganisasjonene DBTA, FBTA, NBTA og SBTA.

Foto: Glade vinnere fra Nordic Choice Hotels under Nordic Business Travel Awards i Helsingfors torsdag 15. mars 2018. Foto fra Nordic Choice Hotels.