Påskeegg-jakt i hele Norge

Torsdag 22. mars arrangerer Clarion Hotel påskeegg-jakt i Norges største byer. Over 650 påskeegg vil bli gjemt rundt omkring i byene hvor jakten arrangeres, fylt med påskeoverraskelser for barn i alle aldre, forteller hotellkjeden i en pressemelding.

– Vi syns det er veldig moro å innlede påsken med en skikkelig påskeegg-jakt. Eggene kan ligge hvor som helst i byene vi har gjemt egg, så her er det bare å lete høyt og lavt. Tampen brenner, sier Elisabet Søyland, Director of Passion i Clarion Hotel.

Påskeegg-jakten starter torsdag 22. mars klokken 06.00, og vil pågå til klokken 18.00 samme dag. I eggene vil det ligge hyggelige hotelloverraskelser, produkter fra Rituals og påskegodteri. I tillegg vil det i flere av eggene ligge armbånd, som utløser en donasjon fra Clarion Hotel til Unicef.

– Vi inviterer alle til å møte opp på Clarion- eller Clarion Collection-hotellet i sin by, for å bli med på påskeegg-jakten. Når du finner et påskeegg, ta et bilde av deg, sammen med egget, tagg hotellet, og legg det ut på Facebook. På den måten kan vi verifisere at egget er et Clarion-påskeegg, sier Søyland.

Clarion Hotels påskeegg-jakt blir arrangert over hele Norden. Tidligere år har hele 20.000 påskeegg-jegere deltatt. I Norge vil over 650 påskeegg ligge gjemt rundt omkring i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Bodø, Kristiansand, Haugesund, Lillehammer, Hamar, Gjøvik, Sandefjord og Drammen.

Foto: Clarion Hotels Eggjakten er blitt en påsketradisjon i hele Norden. Foto fra Clarion Hotel.