Clarion Hotel med nordisk storsatsing på kultur

Clarion Hotel tar utviklingen av mennesker og internkultur i Norden til et helt nytt nivå, gjennom ansettelsen av Elisabet Søyland og Frida Pålsson Werntoft, som nye Directors of Passion. Søyland i Norge, og Werntoft i Sverige og Danmark, heter det i en pressemelding fra kjeden.

– Vi har en fantastisk kultur i Clarion, som vi er opptatt av å forvalte godt, og hele tiden forbedre. Director of Passion inngår i lederteamene i Norge, Sverige og Danmark, noe som viser hvilken posisjon mennesker, internkultur og kompetansebygging har i vår virksomhet. Elisabet og Frida har lang erfaring, et herlig engasjement, og bankende hjerter for Clarion. Sammen kommer de til å styrke vår satsing på mennesker og kultur i alle de nordiske landene, sier Henrik Berghult, Senior Vice President i Clarion Hotel.

Stillingen som Director of Passion er en forlengelse av HR-avdelingen. Elisabet Søyland og Frida Pålsson Werntoft får ansvar for kjedens arbeid med rekruttering, internkultur og programmer for utvikling og opplæring.

– Jeg ser veldig frem til å treffe alle de fantastiske menneskene som jobber i Clarion Hotel. Ingen i bransjen jobber så systematisk med rekruttering og kultur, og det vet jeg gjestene legger merke til, sier Elisabet Søyland.

– Clarion-hotellene i alle de nordiske landene utstråler en helt spesiell energi overfor hverandre og gjestene, og jeg gleder meg til å være med på å skape og styrke denne, sier Frida Pålsson Werntoft.

Søyland kommer fra stillingen som rådgiver i Johannes Læringssenter i Stavanger, hvor hun har hjulpet nyankomne flyktninger med å få praksisplass og jobb i Norge. Tidligere har hun jobbet nær ti år i Clarion Hotel, og gått gradene fra resepsjonist til hotellsjef, senest ved Clarion Hotel Energy i Stavanger.

Werntoft har lang erfaring fra hotell- og reiselivsbransjen, og har de siste årene jobbet som Culture Officer for Clarion Collection Hotel-kjeden i Sverige, Norge og Baltikum, samt som Chain Sales Director for Sverige, Norge og Baltikum for samme kjede. Werntoft har også vært hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Bilan i Karlstad.

Foto: Frida Pålsson Werntoft og Elisabet Søyland. Foto fra Clarion Hotel.