Air France utvider tilbudet direkte fra Bergen til Paris med JOON

I mai starter Air France daglige direkteflyvninger fra Bergen lufthavn Flesland til Charles de Gaulle i Paris. Nå kommer den gode nyheten om at ruten vil fortsette utover vinteren, og vil bli operert av det nye datterselskapet JOON, heter det i en pressemelding fra selskapet.

JOON er et ungt konsept, som har skreddersydd kravene til en ny generasjon reisende. Om bord kan man styre reiseopplevelsen via mobilen, ved å streame underholdning og få tilgang til reise-, kart-, mat- og servicetjenester. Flypersonellet er kledd i moderne sportsklær, inspirert av sine kunder, og er med på å skape en avslappet atmosfære på reisen. Det handler ikke bare om stil, men også en miljøansvarlig tilnærming, med servering av blant annet økologisk mat.

Aslak Sverdrup, lufthavndirektør ved Bergen lufthavn, gleder seg over å ønske JOON velkommen til Flesland:

– JOON ble etablert på Oslo lufthavn i mars, og som Norges nest største, er det naturlig at vi er neste flyplass ut. Etter åpningen av den nye terminalen i august i fjor, har vi betydelig økt kapasitet og fasiliteter vi er stolte av, sier han, og fortsetter:

– Relevante direkteruter er avgjørende, også for innkommende turisme til vår region. Mange kommer for å se fjordene, og reise videre fra Bergen til andre deler av landet. Paris er en kjent og kjær destinasjon for vestlendingene, og fra Charles de Gaulle kan man også reise videre ut i verden, gjennom Air France og KLMs verdensomspennende rutenettverk.

– Det blir spennende å se hvordan vestlendingene vil omfavne JOON. Vi har stor tro på både konseptet og ruten, og vil bidra det vi kan for at dette skal bli suksess, forteller Sverdrup.

– Vi er stolte over å utvide rutetilbudet med vårt nyeste og mest innovative reisekonsept, JOON, som er en ny og moderne måte å reise på, som passer oss nordmenn ypperlig, med alt fra økologisk mat, trendy flypersonell til mobile tjenester, sier Halvor Gløersen, salgsdirektør i Air France og KLM Norge.

– Vi tilbyr den beste reiseruten til Paris, og fra Charles de Gaulles kan våre norske passasjerer også reise videre ut i verden, gjennom Air Frances verdensomspennende rutenettverk, avslutter han.

Daglig rutetilbud mellom Bergen Lufthavn – Paris Charles de Gaulle fra 28.oktober 2018:

AF1253 Avgang Bergen (BGO) 17:40 – Ankomst Paris (CDG) 20:00.

AF1252 Avgang Paris (CDG) 14:40 – Ankomst Bergen (BGO) 16:55.

Foto: Kabinpersonell fra JOON. Foto fra Air France.