Clarion Hotel med storsatsing på internkultur

Elisabet Søyland er ansatt som ny Director of Passion i Clarion Hotel i Norge, med ansvar for kjedens rekrutteringsaktiviteter, arbeid med internkultur og programmer for utvikling og opplæring, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

– Noe av det beste med denne jobben er å treffe alle de fantastiske menneskene som jobber i Clarion Hotel over hele Norge. Ingen hotellkjede jobber så systematisk med rekruttering og kultur som Clarion, og det vet jeg gjestene legger merke til. Clarion-hotellene utstråler en helt spesiell energi, og jeg gleder meg til å bidra til den, sier Elisabet Søyland, ny Director of Passion i Clarion Hotel i Norge, en forlengelse av HR-avdelingen.

Søyland kommer fra stillingen som rådgiver i Johannes Læringssenter i Stavanger, hvor hun har hjulpet nyankomne flyktninger med å få praksisplass og jobb i Norge.

– Dette har vært en spennende og lærerik jobb, som har gitt meg verdifull erfaring å ta med seg videre. Nå sitter jeg på den andre siden av bordet, og fortsetter å jobbe for integrering og mangfold, en av bærebjelkene i Clarion-kjeden, sier Søyland.

Søyland er på ingen måte ukjent med hotellbransjen. Tidligere har hun jobbet nær ti år i Clarion Hotel, og gått gradene fra resepsjonist til hotellsjef, senest ved Clarion Hotel Energy i Stavanger.

– Jeg er på mange måter født og oppvokst i Clarion, sier hun.

Terje Ropstad, driftsdirektør i Clarion Hotel i Norge, er glad for å få Søyland med på laget.

– Elisabets erfaring, kompetanse, engasjement og bankende hjerte for Clarion, gjør henne perfekt til denne stillingen. Som en del av lederteamet i Norge har hun et nasjonalt ansvar for rekruttering, kulturbygging, utvikling og opplæring, og jeg er overbevist om at hun kommer til å gjøre en meget god jobb, sier han.

Foto: Elisabet Søyland, Director of Passion i Clarion Hotel Norge. Foto fra Clarion Hotel.