Rebecca Wodajo ny nordisk Culture Officer for Clarion Collection Hotel

Clarion Collection, en del av Clarion Hotel, ansetter ny Culture Officer. Rebecca Wodajo har over 17 års erfaring innen ulike områder innen hotell- og restaurantbransjen, og vil tiltre sin nye stilling 1. mai 2018, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

Alle kjeder innen Nordic Choice Hotels har en egen kulturbærer. På Clarion Collection heter rollen «Culture Officer», og fungerer som en forlengelse av konsernets sentrale HR-avdeling, «People & Culture». Ansvaret er primært en forsterkning av Clarion Collections «Employer Branding». Arbeidet er en viktig del av kjedens fortsatte ekspansjon og nye rekrutteringer innenfor kommende hotellåpninger, men også for å beholde og videreutvikle eksisterende medarbeidere.

– Jeg er utrolig glad og stolt over å fortsatt få være med i Clarion Collection-familien. Vi har gang på gang bevist at vi er dyktige på service og gjesteopplevelser. Nå skal jeg, sammen med mine kolleger, videreutvikle vårt servicekonsept, med målsettingen å bli førstevalget, for både gjester og medarbeidere, sier Rebecca Wodajo.

De siste seks årene har hun jobbet på Clarion Collection Hotel Tapto, på Östermalm i Stockholm. Hun har lang erfaring, som både hotellsjef, resepsjonssjef, «Revenue Manager», «Housekeeping Manager» samt restaurantsjef. Rebecca har hatt tilhold i Sverige, Danmark, Sveits og Australia.

– Med Rebecca har vi fått en «Culture Officer» som forstår hotelldriftens utfordringer, som brenner for service, og som kommer til å skape magiske gjesteopplevelser. Det gleder meg at vår nye «Culture Officer» kommer rett fra et av våre egne hoteller, og kan bidra med viktige synspunkter. Hun vet hva det vil si å dra nytte av gode medarbeideropplevelser og positive gjesteopplevelser, gjennom sterkt fokus på service og mersalg. Rebecca vet hva som skal til for å forsterke den servicekulturen du allerede finner på våre hoteller. Vi ser virkelig frem til å få jobbe med henne, og sammen med våre fantastiske medarbeidere ta Clarion Collection til nye høyder, sier John Kristian Stubban, Senior Vice President Clarion Collection Hotel.

Foto: Rebecca Wodajo, Culture Officer for Clarion Collection Hotel. Foto fra Clarion Hotel.