Hotel Malmköping i Sødermanland blir en del av Best Western Hotels & Resorts

Hotel Malmköping er det siste medlemmet i Best Western Hotels & Resorts. Hotellet, som relanseres under det nye navnet Hotel Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western, ligger flott til, på en høyde i pittoreske Malmkøping, med nærhet til ulike utfluktsmål, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden.

Best Western Hotels & Resorts passerte ved årsskiftet 100 hotellmedlemmer i Sverige, noe som gjør kjeden til Sveriges største i antall hoteller. Det siste tilskuddet, Hotel Malmköping, er et hotell som utmerker seg gjennom sine naturskjønne omgivelser.

Malmkøping ligger sentralt i Sødermanland, med nærhet til ulike aktiviteter og utflukter. Byen har et flertall museer og antikvitetsbutikker, og ligger tett på et rikt friluftsliv.

– Vi vil være den opplagte møteplassen i Flens kommune, både for arbeid og for fest. Vår nye tilhørighet gir oss et verdifullt utbytte av erfaringer og ideer. Gjestene får tilgang til et svært godt lojalitetsprogram, og varemerket er et kvalitetsstempel, sier Sofia Andersson, hotellsjef på Hotel Malmköping.

Best Western Hotels & Resorts består av flere underliggende varemerker, alle med sitt spesifikke preg. Sure Hotel Collection er en utmerkelse for utvalgte hoteller, der service og komfort står i fokus.

– Med populære «after works», brunsjer og grillkvelder, har våre driftige entreprenører i Malmkøping skapt et herlig hotell, som setter den pittoreske byen på kartet. Hotellet drives av ildsjeler som verner om det lokale entreprenørskapet, og vi ønsker vårt nye medlem varmt velkommen, sier Johan Michelson, Sverigesjef i Best Western Hotels & Resorts.

Foto: Hotel Malmköping. Foto fra Best Western Hotels & Resorts.