Widerøe flyr Tyrkiareiser-gjester i splitter ny jet

12. april ankom Widerøes splitter nye jetfly E190-E2 Norge, og i juni fraktes de første Tyrkiareiser-gjestene fra Bergen til Antalya, i den topp moderne flymaskinen.

– Vi er stolte over å kunne presentere det nye samarbeidet med Widerøe, og over at vi nå tilbyr våre gjester jet-flyvninger fra Bergen til Antalya, sier Anders Lindström, COO i Tyrkiareiser, i en pressemelding.

Tyrkiareiser har charterflyvninger med Widerøes nye fly fra Bergen til Antalya på lørdager fra 30. juni til 6. oktober.

– For våre kunder betyr dette at de får en behagelig reise i et topp moderne fly. I tillegg kan de selvsagt forvente god service fra Widerøes dyktige kabinpersonale, sier Lindström.

Widerøe er lanseringskunde, og er det første flyselskapet i verden som tar i bruk slike andregenerasjons jetfly på kommersielle flyvninger, så dette er med andre ord en verdensnyhet. Flyet skal settes inn på ruter i både Norge og Europa forøvrig, og skal blant annet også brukes til charterreiser til Tyrkia.

Det splitter nye flyet kommer hele veien fra Brasil, og leveres av flyprodusenten Embraer, verdens tredje største produsent. Denne flytypen er rask, moderne, komfortabel, og har det siste innen miljøvennlig teknologi. Flyet har 114 seter, som er designet for ekstra god benplass og har lademuligheter for mobil, pc og nettbrett ved alle seter.

– Dette er første gang Tyrkiareiser samarbeider med Widerøe, og det gleder oss at vi nå kan tilby våre kunder flyvninger med et selskap som blant annet er kjent for god service, sier Lindström, og avslutter:

– Kombinert med en ny, topp moderne og komfortabel flytype, vil dette legge til rette for en flott start på ferien i Tyrkia.

Fakta Embraer E190-E2

Produsert av verdens tredje største flyprodusent, brasilianske Embraer.

114 seter designet for god benplass.

Lademulighet for mobil, pc og nettbrett.

Ekstra store hyller til håndbagasje.

Lager mindre støy enn andre flytyper.

Flyet er rigget for fremtidens passasjerer som forventer å være online hele tiden.

Betydelig lavere utslipp av både CO2 og NOX.

Foto: Widerøes Embraer E190-E2 på bakken. Foto fra Tyrkiareiser.