Ikoniske Palazzo Montemartini i Roma blir del av Radi­­sson Collection

Radisson Hotel Group presenterer nå nyheten om at elegante Palazzo Montemartini hotell i Roma blir en del av Radisson Collection fra juni 2018. Radisson Collection er et utvalg av Radisson Hotel Groups mest eksepsjonelle hoteller verden over.

Palazzo Montemartini ble bygget i 1881, og er i dag er et populært og prestisjefylt hotell i hjertet av Roma. Hotellet ligger nær Diokletians termer og Michelangelos Santa Maria degli Angeli kirke, skriver Radisson Hotel Group i en pressemelding.

Med kombinasjonen av vakker design, populære eventområder og sentral beliggenhet, er Palazzo Montemartini et typisk Radisson Collection-hotell. Hotellet har 82 utsøkte rom og suiter, og romslige eventområder med massevis av naturlig lys. Hotellets eksklusive Senses Restaurant & Lounge Bar tilbyr lokal mat, med en uslåelig utsikt.

Hotellet har også et fantastisk spa- og velværeanlegg, kalt Monte SPA by Caschera. Der finnes blant annet boblebad, badebassenger, energigivende behandlingsrom, samt saltbad, badstue og tyrkisk bad. I tillegg har spaet også terapeutiske dusjer og innbydende avslapningsområder.

– Vi kunne ikke ha bedt om en mer ikonisk destinasjon enn Roma for vårt nye Radisson Collection-hotell. Palazzo Montemartini er det perfekte tilskudd til vår portefølje av eksklusive Radisson Collection-hoteller verden over. Man kan kalle hotellet et moderne ikon, med sin utsøkte, autentiske design og eksepsjonelle service, sier Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer, og tilføyer:

– Vi gleder oss til å bygge videre på den spennende arven til dette legendariske hotellet, i en av verdens mest populære byer.

– Radisson Collection-varemerket passer perfekt til hotellet og vår ambisjon om å gi gjestene en vennlig og luksuriøs opplevelse. Vi er stolte over å bli del av Radisson Hotel Group, og å lansere det aller første Radisson Collection-hotellet i Italia, forteller Giuseppe Marchese, administrerende direktør i Ragosta Hotels Collection, som eier Palazzo Montemartini.

Foto: Palazzo Montemartini i Roma. Foto fra Radisson Hotel Group.