Öjaby Herrgård i Växjö går til Best Western Hotels & Resorts

Det unike hotellet Öjaby Herrgård utenfor Växjö, blir en del av Best Western Hotels & Resorts. Hotellet, som får navnet Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård, har beliggenhet i naturskjønne omgivelser i hjertet av Småland.

Best Western Hotels & Resorts, som er Sveriges største hotellkjede, regnet i antall hoteller, fortsetter å ønske nye medlemmer velkommen. Det siste tilskuddet er den pittoreske Smålands-herregården Öjaby Herrgård. Herregården ble bygget på midten av 1800-tallet, og er Växjös fremste destinasjon for konferanser og gjester som ønsker å nyte natur, avslapping og prisbelønnet mat, skriver Best Western i en pressemelding.

Växjö er en av Smålands største byer, med en voksende flyplass og nye flyruter under etablering. Byens puls og grønne omgivelser gjør Växjö til et stadig mer populært reisemål.

– Når vi blir medlem i Best Western, blir vi eksponert verden over, noe vi håper vil lokke flere besøkende til oss på Öjaby Herrgård. Å møte gjestens krav, er svært viktig for oss, derfor kommer vi til å gjennomføre en opprustning av ikke bare hotellet, men også måten vi jobber på, sier Robert Kroon, direktør på Öjaby Herrgård.

Best Western Hotels & Resorts består av flere underliggende varemerker, alle med sitt spesifikke preg. Sure Hotel er en merking for utvlagte hoteller, der service og komfort står i fokus.

– Vi er glade for å kunne tilby gjestene våre et Sure Hotel i Växjö. Hotellet drives av en driftig entreprenør, som har skapt et herlig hotell, med et utpreget fokus på service, sier Johan Michelson, sverigesjef i Best Western Hotels & Resorts.

Foto: Öjaby Herrgård i Växjö. Foto fra Best Western Hotels & Resorts.