Radisson RED setter kursen mot nord, til Reykjavik på Island

Nå presenteres nyheten om at det aller første Radisson RED-hotellet kommer til Norden, nærmere bestemt til Reykjavik, hvor hotellet er planlagt å åpne i 2020.

Radisson RED er Radisson Hotel Groups eksklusive hotellmerkevare, som tilbyr en leken vri på det konvensjonelle. Hos Radisson RED er designen nyskapende, og atmosfæren uformell. Målet er at gjestene skal få spennende og minneverdige opplevelser, som de ønsker å dele med sine venner og bekjente, heter det i en pressemelding fra Radisson Hotel Group.

Radisson RED Reykjavik, med sine 195 rom, forventes å åpne i andre kvartal av 2020. Det er et nybygd hotell, som skal gi reisende et ideelt utgangspunkt for å utforske byen og omgivelsene. Dette kysthotellet, på 17 etasjer, vil tilby panoramautsikt over havet, byen og fjellene. Det skal ligge i sentrum, kun et par minutters gåavstand fra den største handlegaten, rekreasjonsområdene og forretningsstrøket i byen.

– Vi er henrykt over å kunne bringe Radisson RED til enda en levende og urban hovedstad. I Reykjavik blomstrer turismen, mye takket være øyas spektakulære og enestående naturopplevelser, sier Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Office i hotellkjeden.

– Vi er begeistret over partnerskapet med Radisson Hotel Group, og ser frem til å åpne et moderne og dynamisk Radisson RED-hotell, med fantastisk utsikt over byen. Våre gjester vil få muligheten til å skreddersy sitt opphold etter egne formål, enten det er for å nyte bylivet, den unike og flotte naturen eller for forretninger, tilføyer Ingi Guðjónsson, Chairman of the Board of Rauðsvík ehf og S26 Hotel ehf.

Det nye Radisson RED-hotellet er i godt selskap med de andre Radisson RED-hotellene verden over, i byer som Brussel, Campinas, Cape Town, Glasgow og Minneapolis. Med dette nye hotellet øker Radisson Hotel Groups’ hotellportefølje på Island, til totalt fire hoteller. De nåværende hotellene på Island er boutiquehotellet Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik, i byens sentrum, det nyrenoverte Radisson Blu Saga Hotel, Reykjavik, i den vestlige bydelen, samt Park Inn by Radisson Reykjavik Keflavik, som ligger kun fem kilometer fra Keflavik internasjonale lufthavn.

Foto: Reykjavik sentrum. Foto fra Radisson Hotel Group.

 

Reisende fra hele verden kommer for å oppleve den fantastiske islandske naturen, med isbreer, varme kilder og spektakulært landskap. I tillegg til et rikt kulturliv, kan gjester også få muligheten til å få et glimt av nordlyset. Reisemålet er populært blant både fritidsreisende og forretningsreisende, takket være de unike naturopplevelsene og de praktiske reiseforbindelsene fra byer som New York og London.