Ny administrerende for resorthotellene i Trysil

Maria Åhgren overtar som ny administrerende direktør for de to Radisson Blu hotellene i Trysil. Hun har lang erfaring i hotell- og restaurantbransjen, hvor hun har hatt roller som eier, daglig leder og hotelldirektør, og går nå fra stillingen som administrerende direktør i Dömle Herrgård, med gode resultater bak, seg og ser frem til det nye oppdraget i Trysil.

– For en drømmejobb! Det å få lede to fantastiske hoteller, med engasjerte og lidenskapelige medarbeidere i Norges største skianlegg, er både spennende og utfordrende. Hotellene er inne i en veldig positiv fase, og jeg gleder meg til å bidra til utviklingen videre. Jeg er sikker på at vi sammen vil skape en strålende fremtid, med enda flere skandinaviske og internasjonale gjester, sier Åhgren.

Helge Bonden, som har vært konstituert administrerende direktør siden november 2017, er veldig fornøyd med ansettelsen.

– Maria er en erfaren leder, og lagspiller med stor drivkraft og energi, som vil være viktig for resorthotellene og Trysil, sier han, og legger til:

– Vi gleder oss til å ønsker henne og familien hjertelig velkommen til Trysil.

En bra sesong

Helge Bonden forteller at vintersesongen 2017–18 har vært historisk god for resorthotellene i Trysil, og har også forventninger til sommersatsingen:

– Vi ser voksende besøkstall om sommeren, og i fjor hadde vi en vekst på 39 prisent i antall gjestedøgn. Vi vil derfor fortsette med å tilrettelegge for våre sykkelgjester. Denne sommeren oppgraderes Radisson Blu Bike Park rett utenfor døren. I tillegg vil vi ha vår restaurant Sagbruket åpen for lunsjservering til sultne syklister. Radisson Blu Resort Trysil skal dessuten for andre gang være hovedarena for Norges største sykkelfestival, Utflukt, 21. – 24. juni. Vi gleder oss og ser frem til sommeren, avslutter Bonden.

Foto: Radisson Blu Resort Trysil. Fotograf: Ola Matsson.