Ny kommersiell ledelse i Fursetgruppen

Administrerende direktør i Fursetgruppen, Gjøran Sæther, har hentet inn Renate Lindmark fra First Hotels som ny salgsdirektør, og Naja Boone fra Wallenius Wilhelmsen som ny markeds- og kommunikasjonsdirektør.

Lindmark kommer fra stillingen som Vice President Sales i First Hotels, og har mangeårig kommersiell erfaring fra selskaper som Teller, BNP Paribas og SEB Private Bank. Hun fastslår at Oslo virkelig er begynt å bli en kulinarisk destinasjon, og at konkurransen er tøff.

– Det byr på interessante muligheter for en velrenommert aktør som Fursetgruppen. Vi har god spennvidde i portfolioen vår ,med mange unike konsepter, samt kompetansen og kapasiteten til å påta oss de store catering- og arrangementsjobbene. Vi skal vokse videre, og jeg ser frem til å jobbe med teamet her, for å skape lønnsomme resultater, sier hun i en pressemelding fra konsernet.

Naja Boone kommer fra Wilhelmsen-systemet, hvor hun var Global Head of Marketing & External Communications i Wallenius Wilhelmsen. Hun har flere års erfaring fra markeds -og kommunikasjonsbyråer i New York og Oslo, blant annet Gambit Hill+Knowlton Strategies, Scandinavian Design Group og Siegel+Gale.

– Digitalisering av restaurantbransjen skjer nå, så jeg ser frem til å drive nytenkning rundt markedsføringen vår fremover. Fursetgruppen har historisk sett vært en ledestjerne på flere felt de siste 20 årene, og vi har selvsagt ambisjon om å holde på denne posisjonen, forteller hun.

Administrerende direktør Gjøran Sæther sier at selskapet er inne i en spennende fase, og ønsker å styrke sine digitale salgsambisjoner, sammen med sitt nye lederteam på kommersiell side.

– Renate og Naja kommer inn med mye erfaring fra salg, datadreven markedsføring og digitalisering. De er fremoverlente typer, og det er det vi trenger nå. Vi må hele tiden følge med på markedet, og på trender innen bransjen. Salg og marked må jobbe mye mer integrert, for å vinne kampen om restaurantgjestene fremover, avslutter han.

Foto: Fursetgruppens administrerende direktør i Gjøran Sæther, salgsdirektør Renate Lindmark, og markeds- og kommunikasjonsdirektør Naja Boone. Foto fra Fursetgruppen.