Norwegian øker til 14 ukentlige avganger til Bangkok

Nå vil enda flere få muligheten til å reise fra Skandinavia til Thailand til en lav pris. Fra slutten av oktober øker Norwegian antallet ukentlige avganger mellom Skandinavia og Bangkok fra ni til 14. Fra Oslo vil selskapet fly fem ganger i uken.

Denne vinteren tilbyr Norwegian enda flere reisende muligheten til å komme seg billig og komfortabelt til Bangkok fra Skandinavia. Flyselskapet øker rutetilbudet på alle direkteruter til Bangkok fra de skandinaviske hovedstedene: fra tre til fem ukentlige avganger fra Oslo, fra to til fire ukentlige avganger fra København, og fra fire til fem ukentlige avganger fra Stockholm. Totalt utgjør dette 14 ukentlige avganger, skriver selskapet i en pressemelding.

– Våre direkteruter fra Skandinavia til Bangkok er svært populære, med mange fulle fly, og derfor vil vi gi våre reisende et enda bredere rutetilbud, for å imøtekomme etterspørselen. Vi opplever at stadig flere reisende bestiller plass i vår Premium-kabin, der man får en enda mer behagelig reiseopplevelse, med større seter og alt inkludert til en konkurransedyktig pris, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl.

Tre daglige avganger fra London til New York

Norwegians rute mellom London (LGW) og New York (JFK) har vært svært populær, og selskapet øker derfor fra to til tre daglige avganger mellom verdensmetropolene, bortsett fra lørdager, hvor flyselskapet vil fly to ganger om dagen.

Billettene er i salg fra onsdag 2. mai, og økningene er tilgjengelig fra slutten av oktober 2018:

Oslo (OSL) – Bangkok (BKK): Fem ukentlige avganger på mandager, tirsdager, onsdager, lørdager og søndager

København (CPH) – Bangkok (BKK): Fire ukentlige avganger på onsdager, torsdager, fredager og søndager

Stockholm (ARN) – Bangkok (BKK): Fem ukentlige avganger på tirsdager, torsdager, fredager, lørdager og søndager

London (LGW) – New York (JFK): 20 ukentlige avganger: tre daglige avganger på mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager og søndager. To daglige avganger på lørdager. (Helårsrute)

Foto: Norwegians nye Boeing 737 MAX. Foto fra Norwegian.