Ingunn Weekly: Nyhet for HSMAI-dagen!

Håper du og teamet ditt har merket dere at den norske HSMAI-dagen, eller The HSMAI Day, som vi nå kaller den rundt om i Europa, er mandag 24. september, på Hotel Continental i Oslo.

Vi lover deg et engasjerende program, som varer hele dagen. Det blir konkret og matnyttig, slik at du kan nyttiggjøre deg dette umiddelbart på egen arbeidsplass.

Dersom bedriften du jobber for er HSMAI-medlem, og du jobber i selve bransjen, kan dere få én til tre deltagere med kostnadsfritt. Dette er nytt av året, i forbindelse med alle endringene og de nye medlemsprisene, og det er det samme i andre land hvor dette arrangeres.

Noen av våre medlemsbedrifter har enda flere medlemmer, og kan dermed ha med flere. Dette gjelder ikke de få som har personlig medlemskap, men de får, som tidligere, den reduserte HSMAI-medlemsprisen.

Kontakt Benedicte om du har spørsmål rundt dette og medlemskapet deres.

Og så er det viktig å få med en annen endring vi har gjort, og hvor vi har vi lært mye av våre kolleger i Nederland. Vi er alle svært opptatt av å unngå no shows på våre arrangementer.  Dersom du melder deg på, og ikke kan delta likevel, må du melde deg av skriftlig. Hvis ikke blir det no shows, og det liker ingen, hverken med hensyn til bespisning eller andre ting, og da blir et no show-gebyr. Dette er noe bransjen er vant med, både fra hoteller, fly og annet, og vi håper på forståelse for at vi også må innføre dette, for å unngå problemet.

Les mer om dette på påmeldings-siden. Du kan også melde deg på allerede i dag:

 

Se også vår interne kalender for HSMAI Region Europe:

hsmai.eu/2018/02/09/the-hsmai-region-europe-internal-calendar-2018-2019/

Eller den alltid oppdaterte aktivitetskalenderen.

Ha en nydelig helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrerende direktør
HSMAI

Toppfoto: Hotel Continental i Oslo. Foto fra Continental.