Slik blir melk og poteter til hotelluksus

Nå kan du veksle Trumf-bonusen din inn i overnattinger hos Nordic Choice Hotels.

Med mange langhelger og fridager i mai, er det fristende å ta seg et lite avbrekk fra hverdagen, enten ved å reise bort eller være turist i egen by. Nå blir det enda enklere å gjennomføre, for nå kan handlekurven med smør, egg og såpe bli til en deilig hotellfrokost.

– Vi har inngått et samarbeid med Trumf, som gjør at kundene kan veksle Trumf-bonusen sin til Nordic Choice Club-poeng. Én Trumf-krone blir til 15 Nordic Choice Club-poeng. Poengene kan man deretter bruke på overnattinger på alle våre 193 hoteller i Norden og i Baltikum, sier Mie Skau Vedeler, ansvarlig for partnersamarbeid i Nordic Choice Hotels.

Én milliard i banken

Trumf er Norges største fordelsprogram, og gir bonus på alle kjøp i butikker tilknyttet NorgesGruppen samt drivstoffselskaper, forsikringsselskap og finansielle tjenester. For å kunne bruke Trumf-bonusen til overnattinger, kobler man kontoen med et Nordic Choice Club-medlemskap. Poengene kan også brukes hos en av mange Nordic Choice Club-partnere.

– Trumf-medlemmene har mer en én milliard bonus til gode, og vi ønsker at kundene skal få glede av bonusen de har spart hos oss. Muligheten til å benytte Trumf-bonusen på hotellovernatting hos Nordic Choice Hotels er en ny fordel. Vi tror det vil være svært attraktivt for våre medlemmer sier Truls Fjeldstad, daglig leder i Trumf.

Muligheten for å veksle Trumf-bonus til Nordic Choice Club-poenger gjelder fra 11. mai, noe som gjør det mulig å ta en helgetur allerede denne helgen.

Foto: Nå kan du veksle Trumf-bonusen din inn i hotellovernattinger. Foto fra Nordic Choice Hotels.