Kåring: Disse leverandørene leverte best i fjor

Medlemmene i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har kåret fjorårets beste leverandører innenfor kategoriene mat, drikke og non food/tjenester.

Vinnerne ble klappet frem under NHO Reiselivs årskonferanse i Sørlandshallen i Kristiansand onsdag, heter det i en pressemelding fra bransjeorganisasjonen.

Beste matleverandør

Årets leverandør av mat ble Bama Storkjøkken, som gikk til topps foran Tine Partner og Diplom Is. Vinneren er en av Innkjøpskjedens viktigste samarbeidspartnere innenfor matkategorien. Dette sier medlemmene om vinneren:

De som alltid holder seg på topp og går den ekstra mila for at ting skal være på stell.

Gode produkter og flinke fagfolk som følger opp kundene.

Uvanlig fleksible og serviceinnstilte og har et bra utvalg med god kvalitet til alle tider.

De sier at alle deres kunder er like viktige, store som små.

Beste drikkeleverandør

Innenfor drikkekategorien mener medlemmene at det var Haugen-Gruppen som leverte varene best i fjor. De andre nominerte i kategorien var Ringnes og Macks Ølbryggeri.

Vinneren er en av Innkjøpskjedens viktigste samarbeidspartner innenfor kategorien. Haugen-Gruppen får følgende skussmål fra medlemmene:

De utmerker seg spesielt på god kvalitet og yter en fantastisk service.

De forstår hva kunden forventer, samtidig som de er nyskapende og innovative.

Godt utvalg og meget god på oppfølging.

Dyktige kunderådgivere.

Beste leverandør av non food/tjenester

Innkjøpskjedens medlemmer har stemt frem NorEngros som fjorårets beste samarbeidspartner innenfor non food og tjenester. NorEngros var nominert sammen med Duni og Nor Tekstil.

NorEngros fikk svært høy score av medlemmene i medlemsundersøkelsen. Her er noen av tilbakemeldingene fra reiselivsbedriftene om NorEngros:

Flinke og serviceinnstilte folk som alltid prøver å hjelpe deg.

God service, gode priser og godt utvalg.

Punktlig levering og rask responstid.

Hurtige og hyggelige selgere, også for oss ute på landet.

– Vi gratulerer vinnerne, som sammen med de andre nominerte samarbeidspartnerne er ledende leverandører til storhusholdnings-markedet innenfor sine kategorier. De nominerte leverandørene har til felles at de bidrar til god utvikling og holder et godt servicenivå overfor våre medlemmer. De har også inngående markedskunnskap og kundeforståelse, og de tar samfunnsansvar, sier Morten Karlsen, direktør for verving og innkjøp i NHO Reiseliv.

Beste stand

For første gang har Innkjøpskjeden kåret beste stand på Årskonferansen. Engrosfrukt og Domstein Sjømat gikk helt til topps, etter å ha fått høyeste score innenfor kriteriene samarbeid, utforming og engasjement, og her er hva juryen skriver i sin begrunnelse:

Leverandørene har vist stort engasjement og samarbeidet godt med å lage en attraktiv og spennende stand. Her møtes sjø og land til bords hos to leverandører som ønsker å skape trivelig og god stemning.

Foto: Årets matleverandør 2017 er Bama. Fra venstre: Morten Karlsen (direktør for verving og innkjøp i NHO Reiseliv), Øyvind Frich (leder av innkjøpsutvalget i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden), André Misund (fagsjef sjømat i Bama Storkjøkken), Thone-Gunn Berntsen (salgskonsulent i Bama Storkjøkken), Jon Eskedal (salgs- og markedsdirektør i Bama Storkjøkken), Bent Andersen (administrerende direktør i Bama Storkjøkken), Amund Holm (regional salgssjef) og Jan Anders Brun (Key Account Manager). Foto fra NHO Reiseliv.