Norwegian lanserer digitalt temperaturkart

Norwegian lanserer nå en helt ny funksjon på selskapets nettsider, som gjør at de reisende kan finne sin drømmedestinasjon basert på ønsket temperatur.

De reisende kan simpelthen finne sin neste destinasjon ved hjelp av et digitalt temperaturkart. Søkefunksjonen velger destinasjoner på bakgrunn av hvilken temperatur man ønsker, pris eller type ferie, alt ved hjelp av et digitalt rutekart, ifølge en pressemelding selskapet har utstedt.

– Nettsiden er vår største salgskanal, så det er viktig for oss at den gjør det så enkelt som mulig for våre kunder å finne sin neste reise med Norwegian. Vi vet at mange lengter etter sol og varme, så en søkefunksjon basert på temperatur, vil gjøre det enklere å finne det de leter etter, samt å inspirere til å finne nye reisemål de kanskje ikke har tenkt på. Det digitale rutekartet er en del av et kontinuerlig arbeid for å gi våre kunder et best mulig produkt, sier kommersiell direktør, Thomas Ramdahl.

Norwegians nettside ble i 2016 kåret til verdens beste for lavprisselskap under World Travel Awards.

Se Norwegians digitale rutekart.

Foto: Norwegians digitale værkart. Skjermdump fra Norwegian.